Viruska
Форумчанин
- Дописи
- 238
- Реакції
- 123
- Бали
- 3625
Viruska не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго дня, неможу в темі найти шо Тенго перепродає їм, хочу дізнатись як з дзвінками, що можуть зробити? Що очікувати від них.
Прострочка по Тенго 6 місяців.
P. S якби хоч щось найшла то б сюди не писала.
Там нічого не пише що Тенго їм перепродає
Яка різниця хто їм перепродає?На методи їхньої роботи це ніякого впливу немає.Там нічого не пише що Тенго їм перепродає
Так а яка різниця, хто продав? Суть то в новому кредиторі, як вони себе називають.Там нічого не пише що Тенго їм перепродає
Прям в унісон )Яка різниця хто їм перепродає?На методи їхньої роботи це ніякого впливу немає.
Кредит брала в ТенгоКредит где брали? У Тенго или Милоан?
Письмо было от Милоан
Тенго и Милоан это одно и тоже. У меня они оба есть ))))))) Должны продать, если уже не продали ))Кредит брала в Тенго
Кредит где брали? У Тенго или Милоан?
Письмо было от Милоан
Я не так про них хочу щось знати, а як про дзвінки, Сімка в мене виключена, вайбера немає, цікаво до кого можуть добратисьВ принцыпе уже разницы никакой ))))
Просто читайте все про новых хозяев ))))))
Коллектора ничем не отличаются от МФОшников. Что те звонят, что те. Естественно могут найти людей из вашего окружения, а могут только звонить Вам. Только у каждого разное количество звонков в сутки. Тут уже лотерея, кому как и с кем повезет ))))))Я не так про них хочу щось знати, а як про дзвінки, Сімка в мене виключена, вайбера немає, цікаво до кого можуть добратись