Нічна атака від КРЕДИТ АП.

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 3K

Roxy

Only read
Дописи
405
Реакції
271
Бали
443
Roxy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт форум.Нічка сьогодні в мене видалась весела... Хоча і телефон стояв на беззвучному резимі але все одно як на зло спала погано. Через кожних півторигодини атакував робот Кредит Ап...Я трохи в шоці. Прострочка в них місяців 8 точно не знаю бо в особистий кабінет не заходжу. Але такого ще не було. Навіть на початкових етапах прострочки дзвонили рідко раз на тиждень. Смс теж рідко приходили. А тут з Нового року почали спочатку смс засипати, списання пропонувати, акції, правда не знаю на яких умовах бо ігнорую їх повністю. А сьогодні нічні дзвінки пішли. Я так думаю що то спроба вивести мене на розмову...Не дочекаються...А хто ще приймав нічні дзвінки?

Привіт форум.Нічка сьогодні в мене видалась весела... Хоча і телефон стояв на беззвучному резимі але все одно як на зло спала погано. Через кожних півторигодини атакував робот Кредит Ап...Я трохи в шоці. Прострочка в них місяців 8 точно не знаю бо в особистий кабінет не заходжу. Але такого ще не було. Навіть на початкових етапах прострочки дзвонили рідко раз на тиждень. Смс теж рідко приходили. А тут з Нового року почали спочатку смс засипати, списання пропонувати, акції, правда не знаю на яких умовах бо ігнорую їх повністю. А сьогодні нічні дзвінки пішли. Я так думаю що то спроба вивести мене на розмову...Не дочекаються...А хто ще приймав нічні дзвінки?
Мне пока звонют ток с 7.30 до 21.00. Но у меня около 4 месяцев просрочка. Возможно все впереди)) но опять таки у меня блокиратор,так что,пускай звонют))

І нічні дзвінки і смс і акції списання все було. Скажу Вам більше мені навіть Дінеро в 4 ранку дзвонить, хоча я їх не маю)

Я,но4ные не принимаю,бо учили,шо но4ами треба спать,а не балакать.

разве они не продают месяцев через 2-3?странно.а откуда вы знаете что звонил робот от кредит ап? трубку снимали?

Я,но4ные не принимаю,бо учили,шо но4ами треба спать,а не балакать.
А я вообще ни какие не принимаю. Меня учили,что нельзя разговаривать с незнакомыми людьми))
ну у меня май кредит,а это тоже самое что и кредит ап.так меня через 2 дня продали
Два дня??

у меня было пару звонков ночью, но не глубокой с 073..гет контакт показывает что майкредит, но у меня их нет, а вот Ап этот есть..странная ситуация)

у меня было пару звонков ночью, но не глубокой с 073..гет контакт показывает что майкредит, но у меня их нет, а вот Ап этот есть..странная ситуация)
Можливо Монто є у Вас?

А с какого номера звонили,а то у меня сегодня тоже с 12 ночи и до утра каждый пол часа номер звонил 0931709210

Назад
Угорі