Невдала спроба подати до суду від ЄАПБ

• Автор теми Автор теми Natarion
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 775

Natarion

Читач
Дописи
7
Реакції
4
Бали
278
Natarion не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, сьогодні прийшло в дію повідомлення, що ЄАПБ на мались подати позов до суду, але не додали документ про сплату судового збору (чи документу позбавляючого платити судовий збір). На скільки я бачу, їм дали 10днів щоб додати ці документи. У мене питання, чи варто уже починати діяти? Термін протермінування 1,5 роки. Чи вартує з ними звʼязуватись і намагатись вирішити це питання в досудовому вигляді? Тіло 6000грн, нарахували 36000грн

Вкладення

• IMG_2191.webp
    IMG_2191.webp
    36.3 Кб · Перегляди: 110
Доброго вечора, сьогодні прийшло в дію повідомлення, що ЄАПБ на мались подати позов до суду, але не додали документ про сплату судового збору (чи документу позбавляючого платити судовий збір). На скільки я бачу, їм дали 10днів щоб додати ці документи. У мене питання, чи варто уже починати діяти? Термін протермінування 1,5 роки. Чи вартує з ними звʼязуватись і намагатись вирішити це питання в досудовому вигляді? Тіло 6000грн, нарахували 36000грн
Ну "без руху" то таке...

З великою вірогідністю цей недолік вони усунуть та суд відкриє провадження...

Ну а після відкриття провадженя - звертайтесь до нас. Будемо раді допомогти!

Ого. Ну, смотрите сами, но я бы поборолся с ними с помощью адвоката.

Ну "без руху" то таке...

З великою вірогідністю цей недолік вони усунуть та суд відкриє провадження...

Ну а після відкриття провадженя - звертайтесь до нас. Будемо раді допомогти!
Швидше за все, все так і буде

Щойно заходив на електронний суд, виявляється вони не тільки не додали квитанцію про сплату судового збору, а й у них відсутні документи підтверджуючи отримання їх коштів мені на карту)))))) Плюс відсутні документи докази моєї обізнаності в тому що вони мої нові кредитори. Виходить там прям повен фарш)

Останнє редагування:
Швидше за все, все так і буде

Щойно заходив на електронний суд, виявляється вони не тільки не додали квитанцію про сплату судового збору, а й у них відсутні документи підтверджуючи отримання їх коштів мені на карту)))))) Плюс відсутні документи докази моєї обізнаності в тому що вони мої нові кредитори. Виходить там прям повен фарш)
В 99% відсотках випадків ЄАПБ документи щодо передання грошей до позову не додають, але суди с якоїсь невідомої причини не звертає на це уваги і у своїх рішеннях посилаються на те, що відповідач повинен (sic!) довести факт неотримання грошей. Звісно, до це абсурд, але маємо те, що маємо.

Радує те, що київська апеляція такі рішення зносить на раз два, але це неможна сказати про інші апеляційні суди.

Ці подадуть в суд в будь-якому випадку, домовитися з ними немає можливості.

Назад
Угорі