🤓 От ви кажете "кредити"... Ні - Sex Sells

• Автор теми Автор теми Mercato®
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 276

Mercato®

Антиколектор онлайн ™️
Юридична компанія
Дописи
8127
Рішення
1
Реакції
16415
Бали
10005
Сайт
anticollector.center
У Твіттері (Х) порівняли заробітки топових "онліфанщиць" із відомими баскетболістами.

1764340307840.webp

Тепер живіть із цим 🤣

Ось пісня по темі. Стара, як світ, але відома)

P.S. Цим дописом ми нікого ні до чого не закликаємо.
Допис створено виключно із розважальною метою. Пам'ятайте про відповідальність за таку "діяльність" в Україні.
Все на ваш страх та ризик
☝️

Скажу відверто...до них особисто я ніяких запитань не маю... Якщо природа та батьки наділили вродою, то це їхня ОСОБИСТА справа як нею розпорядитися.... інша справа та мразота, що намагається заробляти та заробляє на цих дівках... ось до них питань до..... біса.

Скажу відверто...до них особисто я ніяких запитань не маю... Якщо природа та батьки наділили вродою, то це їхня ОСОБИСТА справа як нею розпорядитися.... інша справа та мразота, що намагається заробляти та заробляє на цих дівках... ось до них питань до..... біса.
🤷
Іздєржкі прафєсіі...

Знаєш мене завжди "милувала-дивувала" в системі МВС назва відділу, який обдирає дівчат низької соціальної відповідальності та моралі.... Відділ по боротьбі з торгівлею людьми... Звучить, еге ж ?

Сьогодні читаю:

"⚖️ У Львові суд конфіскував у жінки iPhone за продаж «нюдсів» та зобов’язав її сплатити 9,1 тис. грн за проведення експертизи."

Цікаво почитати це рішення суду 😁

Так у чому суть теми?
Вони б не мали таких доходів якби не чоловіки :dntknw:
Так що в цьому можна тільки себе звинувачувати

Ты представляешь саму экспертизу? )))
Сидит эксперт, рассматривает фотки и устанавливает: а парнуха ли это...
Ему потом еще и вывод экспы составлять. И не просто составить, а все описывать: тут такое, а сдеся с1сЬки, а это вааще...
Ну, ты понял 😁
Не зря же 9,1 тыс. грн запросил)

Так у чому суть теми?
Вони б не мали таких доходів якби не чоловіки :dntknw:
Так що в цьому можна тільки себе звинувачувати
Ніхто нікого ні в чому не звинувачує.
Це констатація.

Все-таки Аллу Борисівну злив.... Пора брати пиво та креветки,думаю далі буде веселіше.

Вкладення

• єрмак.webp
    єрмак.webp
    25.7 Кб · Перегляди: 15
Назад
Угорі