Mgnorris
Форумчанин
- Дописи
- 20
- Реакції
- 13
- Бали
- 278
Mgnorris не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, не можу зрозуміти, що не так з цією шарагою... На початок війни було близько 20 МФО, з тілом більше 100к. З перших днів мобілізувався. Десь ближче до літа, добрався до інтернету і почав розгрібатися, кожен раз коли був на ротації закривав по 2-3 шараги, в основному за тіло, інколи, якщо не хотіли, кидав довідку зі служби, і всі відсотки списували. Фаст фінанси навіть 50 відсотків від тіла закрив. Залишилось на даний момент 2 МФО гофінго і єврогроші, які викупив Кредит капітал, 6000 ( без пролонгацій)і 3500 (пролонгації на 3700). До березня місяця була тишина. Думаю наберу сам , віддам ті гроші та й забуду. АЛЕ вони не хочуть!! З 6000 просять 18000, з 3500 просять 9000! Я спокійно їм пояснюю , що тіло віддам а за інше забудьте, запропонував довідку про військову службу, на що сказали , всі відсотки до початку служби, а це 3 березня того року, потрібно сплатити... На мейл взагалі не відповідають. От поясніть мені, ця контора є дочірньою компанією якогось МВФ що так впевнено відкидають гарні пропозиції?чи можливо не бачать моєї кредитної історії, і думають що 20 МФО перед ними я закрив зі всіма хотілками?! І дівчинка на телефоні здається не така ж дурна, зрозуміла мою насмішку. Вже подумую не закривати за тіло, а чекати від них гарнішої пропозиції, якщо так не цінують нашу доброту