немає офіційного доходу,але є квартира у власності

• Автор теми Автор теми Malunka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 750
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Malunka

Читач
Дописи
15
Реакції
2
Бали
2560
Malunka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.У мене немає офіційного доходу,але є квартира у власності.Через 2 роки просрочка у МФО вліпили 2 ВП онлайн фінанс і ще одне непам'ятаю.Чим це мені грозить,які проблеми?

1. давно ВП вліпили?
2. якщо тільки МФО, то краще за все звернутись до адвоката, щоб скасували ВП. кошти які вже стягнули можна буде повернути...
3. на форумі є розділ "юристи" і там вибирайте хто більше сподобається...

Доброго дня.У мене немає офіційного доходу,але є квартира у власності.Через 2 роки просрочка у МФО вліпили 2 ВП онлайн фінанс і ще одне непам'ятаю.Чим це мені грозить,які проблеми?
Грозит блоком счетов и арестом имуществ,берите юриста и в суд. Квартиру не заберут если она не в залогом кредите)

Спокойствие, и только спокойствие!
Вы хотели продавать квартиру в ближайшее время?
Если нет, то не заморачивайтесь на тему недвижимости.
А грозит тем, что будут стараться взыскать с вас деньги. Это, до 50% официального дохода.
Вот и все! ;)

Дякую . Продавати квартиру не хочу ,принаймі в близькому часі.Закрити всі вп хочу ,але не зараз ,думаю через місяця 2-3 ,не буде пізно ,відкрили вп у червні але дізналась тільки тиждень тому у дії,тому що заблокували карти привату,но я ними не користуюсь.

Дякую . Продавати квартиру не хочу ,принаймі в близькому часі.Закрити всі вп хочу ,але не зараз ,думаю через місяця 2-3 ,не буде пізно ,відкрили вп у червні але дізналась тільки тиждень тому у дії,тому що заблокували карти привату,но я ними не користуюсь.
Не буде пізно.
Зв'язуйтесь з виконавцями і вирішуйте питання.
Але для початку радила б вам почитати форум.Щоб найшли для себе правильне рішення у вирішенні своєї ситуації....
Якщо вам зробили нотар.написи ,то у вас є три роки на скасування їх, у судовому порядку.

Не буде пізно.
Зв'язуйтесь з виконавцями і вирішуйте питання.
Але для початку радила б вам почитати форум.Щоб найшли для себе правильне рішення у вирішенні своєї ситуації....
Якщо вам зробили нотар.написи ,то у вас є три роки на скасування їх, у судовому порядку.
Дякую

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі