Нема кредиту, але дзвонять кали.

• Автор теми Автор теми Kapelka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 957

Kapelka

Only read
Дописи
47
Реакції
38
Бали
158
Kapelka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Закрив цю шарагу ше на початку літа. Було тихо, аж ось почалися від них дзвінки. Труколлер блокує, визначає, що це кали зі смартівей. Але все одно цікаво, чи може таке бути, що на мене взяли якийсь лєвий кредит в цій канторі? Якщо ні, то якого милого до мене наярювати? мене 10 інших дістають. тепер ше плюс ці

Буває, що помилково телефон одної контори користувачі Труколер підписують іншою назвою

Закрив цю шарагу ше на початку літа. Було тихо, аж ось почалися від них дзвінки. Труколлер блокує, визначає, що це кали зі смартівей. Але все одно цікаво, чи може таке бути, що на мене взяли якийсь лєвий кредит в цій канторі? Якщо ні, то якого милого до мене наярювати? мене 10 інших дістають. тепер ше плюс ці
Может просто предлогают новый оформить.
У меня так названивает Форза и кешберри.
Предлогают.

Kapelka,
  • Вам могут звонить по чужому кредиту
  • Вам звонят с предложениями
  • Вам звонит другая контора, которая использует эту же виртуальную АТС, с теми же номерами

Вариантов уйма : от нового предложения займа до траблов по старому кредиту.
По последнему : как закрывали, с просрочками или без ?

Скорее всего предлагают новый, в одно время когда почти все закрытые были с предложениями наяривали каждый день. Просрочки есть задалбывают, кредитов нет задалбывают, МФО это навсегда :ahaha: :lol:

У меня тоже так з Кредит ап, только закрила его, на следующий день приходит смс взять новый ?

У меня тоже так з Кредит ап, только закрила его, на следующий день приходит смс взять новый ?
Дак они всем шлют, у меня по многим просрочка и они шлют смс с предложением взять и промокоды

Kapelka,
  • Вам могут звонить по чужому кредиту
  • Вам звонят с предложениями
  • Вам звонит другая контора, которая использует эту же виртуальную АТС, с теми же номерами

Ну з цих варіантів все одно краще не контактувати з ними. Буде спокійніше
Вариантов уйма : от нового предложения займа до траблов по старому кредиту.
По последнему : как закрывали, с просрочками или без ?
Прострочено було на тиждень і закрив

могли взять кредит на вас, у меня своих 6 и 1 на меня мошенники в кешбери оформили, писала заявления в полицию и кибер толку мало, сама им нашла ссылку откуда ноги растут все отправила и тишина. так что лучше выясните пока н поздно

З усіма відсотками і штрафом ?
Там було+50грн до тіла
могли взять кредит на вас, у меня своих 6 и 1 на меня мошенники в кешбери оформили, писала заявления в полицию и кибер толку мало, сама им нашла ссылку откуда ноги растут все отправила и тишина. так что лучше выясните пока н поздно
Зайшов в додаток. Нічого немає. Тільки початкова сторінка

Останнє редагування:
Назад
Угорі