Щоденник Нехай і моя історія тут буде

• Автор теми Автор теми morg_nx
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 503

morg_nx

Форумчанин
Дописи
47
Реакції
12
Бали
283
morg_nx не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, пишу це поки мій кіт гризе мене за ноги.
Маємо таку картінку за майже 3 роки:
108 кредитів на УБКІ (да, знаю, безполєзна статистика) більшість з них брались, щоб пролонгувати/закрити інший.
А ось що залишилось:
1708032816217.webp

Тому якось так, надіюсь літом вже закінчити з цим всім і дуже дякую форуму і як би не Ваші історії, я мабуть до тепер платив кожну копійку кредит касі (вони чомусь мені найбільше не подобаються)

Вітаю , так історії класні ) але бачу у вас тіла не сильно великі по реально кончаним конторам ! Тому думаю все буде ок ! Я теж маю намір до літа все розгребти , хочя радять на форумі не накручувати себе та почати жити але бажання здихатись цього гнійного прища у вигляді МФО все ж таки переважає 😂
108 кредитів на УБКІ (да, знаю, безполєзна статистика) більшість з них брались, щоб пролонгувати/закрити інший.
А ось що залишилось:
1708032816217.png

Тому якось так, надіюсь літом вже закінчити з цим всім і дуже дякую форуму і як би не Ваші історії, я мабуть до тепер платив кожну копійку кредит касі (вони чомусь мені найбільше не подобаються)
А з приводу кредит касси так , одні з самих проблематичних ! Навіть той факт що вони майже не телефонують аж ніяк не змінює того що ці шльопанці постійно бігають до суду (

Сочувствую. Так а кто суд выиграл вы или кредит касса?

А ось що залишилось:
1708032816217.png

О це я розумію по сучасному статистика)
Бо в мене ще по старій школі - на листочках😂

Сочувствую. Так а кто суд выиграл вы или кредит касса?
Суду з кредит касою не було, тільки з качай гроші мав бути і то не було.
З качай гроші зіграв той факт, що ті хто кожний день наярюють, ті хто подає до суду і ті хто видає скидки - це різні відділи.
Коли позовна заява була в суді, коли я вже на руках мав всі документи із суду - я просто подзвонив на гарячку качай гроші і домовився закрити кредит за тіло + 200-300 грн.
Тіло було 4к, отримав гарантійку, написав юристу від качай гроші, який був у документах із суду - і вони відкликали позовну заяву.
Мені вот, що цікаво.
Перед рішенням судитись, чи перевіряє шарага людину на кількість судів (чи є взагалі, виграшні/проігравші) - і далі відштовхується від цього, тобто думають варто судитись чи ні.

або ж рандомно подають до суду, чия папка була на столі - на того і подали, бо в мене відчуття, що наявність за мною позовної заяви і на наступний день її відкликання, трохи вберігає мене від сміливості кантор судитись
О це я розумію по сучасному статистика)
Бо в мене ще по старій школі - на листочках😂
Головне, щоб всі «блохи» і загальна картина були перед очима, а на листочках чи в екселі - немає значення)

Останнє редагування:
А ось що залишилось:
1708032816217.png

Хороший підхід до вирішеня проблем, таблиця зразкова.
Впевнений, з часом знімете з семе мфошне ярмо. Успіху вам!)

Назад
Угорі