Щоденник Не знаю що робити як бути далі з життям

• Автор теми Автор теми Vikkii
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 117
  • Перегляди Перегляди 6K

Vikkii

Форумчанин
Дописи
35
Реакції
3
Бали
8
Vikkii не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
10 МФО,спільна сума зараз 340000 грн
Не працюю і не скоро піду на роботу,майна немає на мені
Рідні знають лише про один кредит,про інші не можу сказати бо це буде трагедія а чоловік взагалі подасть на розлучення якщо дізнається
По перед цим допомогли закрити мені зимою ще 10 МФО на суму 90 тис
Захищатись в суді н буду бо немає грошей на юриста
Як далі бути
Проссрочки по 4-5 місяців
Маю двох діток,стидно перед ними дуже сильно
Я така нікчемна мати....за що їм таке

Рідні знають лише про один кредит,про інші не можу сказати бо це буде трагедія а чоловік взагалі подасть на розлучення якщо дізнається
Як далі бути
Поїхали...
Макаренко писав, що спочатку треба пряник, а потім про погане. Я маю іншу думку. То ж...
1. Для чого брали гроші взимку? Самі взяли - самі віддавайте.
2. Чому не розповіли про інші? Вони 100% були. І зараз вони теж повернулись.
3. Брали на сім'ю. Сім'я - це дружина з чоловіком і дітьми, якщо такі є. Тут таких двоє. Може час сім'ї розповісти про свої маленькі проблеми?
4. Юрист коштує не дорого. Суди - справа дуже рідкісна. Може 1-2 і буде. Це буде 3-5% від Вашої суми заборгованості. Знайдете гроші. То не багато.
5. Ніхто нічого не знає за 4-5 місяців прострочки? Серйозно?? Не вірю. Зовсім.

Це з відсотками?
А загальна сума тіл яка?
Більшість жінок на форумі проходили це....і більшість отримали від своїх чоловіків підтримку.
Вам треба з чоловіком поговорити.
З першого разу не дійшло.....
Як далі бути
Читати форум і черпати досвід інших людей.

І за цей час не нашли чоловіка і родину?
Не вірю.
[POSTS=300]Історія погано продумана.[/POSTS]

Тепер про хороше. Незважаючи на недовіру.
1. Чоловіку вигідніше не розлучатись. Факт) якщо він має сумніви - нехай йде. І в горі і в радості....
2. 10 МФО це дрібниці.
3. Треба не відсотки рахувати, а тіло. Не впевнений, що Вам дали 10 різних МФО по 34 тисячі. Тіла там буде максимум на 100. І дуже максимально. Скоріше всього там десь 60-70 тисяч сумарно.
4. За пів року будуть пропозиції закривати за тіло. 6 місяців. 60 тисяч. 10 в місяць. Судячи з загальної суми, то відсотки ви платили справно. Тепер замість пролонгацій відкладайте і закривайте за тіло.
5. Дітей до своїх боргів не приписуйте. Не діти брали. Хоч і пішли гроші на них. Діти останні, хто має відчути щось від кредитів.

Не розганяйте паніку. Приводу для неї немає.

Не вірю.
У меня нашли тех кого я даже не знаю. Родителей нашли сразу. А вот родственников моих нет, хотя у меня большая семья. У меня терроризировали в основном соседей родителей.
Но чтобы совсем никого не нашли тоже не верю

Поїхали...
Макаренко писав, що спочатку треба пряник, а потім про погане. Я маю іншу думку. То ж...
1. Для чого брали гроші взимку? Самі взяли - самі віддавайте.
2. Чому не розповіли про інші? Вони 100% були. І зараз вони теж повернулись.
3. Брали на сім'ю. Сім'я - це дружина з чоловіком і дітьми, якщо такі є. Тут таких двоє. Може час сім'ї розповісти про свої маленькі проблеми?
4. Юрист коштує не дорого. Суди - справа дуже рідкісна. Може 1-2 і буде. Це буде 3-5% від Вашої суми заборгованості. Знайдете гроші. То не багато.
5. Ніхто нічого не знає за 4-5 місяців прострочки? Серйозно?? Не вірю. Зовсім.
Брала ще осінню коли мала якийсь дохід ,завжди користувалась МФО все гасила вчасно.
Набралась сміливості розповізти взимку тільки про меншу половину
Не можу розповізти ,у мами хворе сердце вона і так про ті кредити ледь перенесла новину.
Якщо розповім то вони злякаються і будуть гасити за мене все з відсотками!!!бо скільки я їм тоді ще не пояснювала що можна за тіло закрити до них не дійшло і тоді заплатили з усіма відсотками.
Що стосується юриста ,то в мене немає коштів взагалі зараз я це писала,де я їх з вітру візьму,на роботу чоловік не відпускає дає кошти чисто на продукти і дітей,а кошти дітей то кошти дітей.
А не знають бо в батьків блокування стоїть,а чоловіку вони може і дзвонять але він з невідомих не номерів не бере трубку
От так то воно буває.
А скажу як є чоловіку,то він піде від мене за обман,і навіть якби одразу сказала то пішов би через такі суми кредитів .

Брала ще осінню коли мала якийсь дохід ,завжди користувалась МФО все гасила вчасно.
Набралась сміливості розповізти взимку тільки про меншу половину
Не можу розповізти ,у мами хворе сердце вона і так про ті кредити ледь перенесла новину.
Якщо розповім то вони злякаються і будуть гасити за мене все з відсотками!!!бо скільки я їм тоді ще не пояснювала що можна за тіло закрити до них не дійшло і тоді заплатили з усіма відсотками.
Що стосується юриста ,то в мене немає коштів взагалі зараз я це писала,де я їх з вітру візьму,на роботу чоловік не відпускає дає кошти чисто на продукти і дітей,а кошти дітей то кошти дітей.
А не знають бо в батьків блокування стоїть,а чоловіку вони може і дзвонять але він з невідомих не номерів не бере трубку
От так то воно буває.
А скажу як є чоловіку,то він піде від мене за обман,і навіть якби одразу сказала то пішов би через такі суми кредитів .
А звідки знали ,,тоді,, що можна гасити кредити за тіло?

Це з відсотками?
А загальна сума тіл яка?

Більшість жінок на форумі проходили це....і більшість отримали від своїх чоловіків підтримку.
Вам треба з чоловіком поговорити.

З першого разу не дійшло.....

Читати форум і черпати досвід інших людей.

Не вірю.
*** Прихований текст: не можна цитувати

А звідки знали ,,тоді,, що можна гасити кредити за тіло?
Дивилась ютуб канал люди судьби
У меня нашли тех кого я даже не знаю. Родителей нашли сразу. А вот родственников моих нет, хотя у меня большая семья. У меня терроризировали в основном соседей родителей.
Я поставила в батьків блок на невідомі номери.
А чоловік з невідомих номерів завжди не брав трубку.
Тепер про хороше. Незважаючи на недовіру.
1. Чоловіку вигідніше не розлучатись. Факт) якщо він має сумніви - нехай йде. І в горі і в радості....
2. 10 МФО це дрібниці.
3. Треба не відсотки рахувати, а тіло. Не впевнений, що Вам дали 10 різних МФО по 34 тисячі. Тіла там буде максимум на 100. І дуже максимально. Скоріше всього там десь 60-70 тисяч сумарно.
4. За пів року будуть пропозиції закривати за тіло. 6 місяців. 60 тисяч. 10 в місяць. Судячи з загальної суми, то відсотки ви платили справно. Тепер замість пролонгацій відкладайте і закривайте за тіло.
5. Дітей до своїх боргів не приписуйте. Не діти брали. Хоч і пішли гроші на них. Діти останні, хто має відчути щось від кредитів.

Не розганяйте паніку. Приводу для неї немає.
Просто зараз без роботи
Чоловік не відпускає на роботу
От чому мене так це турбує.
Якби була робота я б не так переймалась,а щось потроху закривала за тіло
От зараз почнуть колекторам передавати а будуть шукати інших рідних або в месенджерах писати ...

Останнє редагування:

Якщо ви дійсно так впевнені, що чоловік піде від сім'ї з двома дітьми через наявність кредитів у напівлегальних установах з сумнівними схемами нарахування відсотків, то кредити - явно не ваша головна життєва проблема...

Як далі бути
Привіт.Я тоже думала що погана мама і дркжина.А тепер я розумію що я чудова мама і дружина.Діти це головне.Якщо чоловік не розуміє,то я не знаю.Виж ті кошти брали не на пивко і шашлик з подружками погульбєніти.Сісти і поговорити нормально і правдиво.Якщо любить,да побурчить,губи подме,але не розлучиться.Мій мене попісочив,вигребла за те що раніше не сказала.Я йому рота швидко закрила,яж їх брала на сім'ю,не на гульки.Притих.Дещо допоміг закрити,дещо батьки.А тоді війна,почалося весело.А зараз із блокуванням карток взагалі мовчу.У мене у двох банках чотири кредита,більше 6 чи 7 мфо,я вже навіть не пам'ятаю всих.Працюю офіційно.Знову почали звонити і смс слати.Теж дуже переживаю за рідних.АЛЕ.Подивлюся на свого синульку і леше стає.Не стоять ті ур*ди того,щоб ви вважали себе нікчемною.Повірте мені,я в цьому болоті з долгами більше троьох років.Читайте форум,запитуйте,тут колосальна підтримка.

Может тогда нах такого мужа и самой подать на развод
Просто тоді як будуть мої діти жити?якщо в мене нема коштів в мене нічого нема я невдаха....тільки шкоду приношу всім
А дітям батько потрібен
Я не знаю чесно як бути ,через ці нерви я схудла на 7 кг
Що я така за нікчемна мати не знаю...

Як далі бути
Так а нащо кошти бралися, якщо ніхто не в курсі?

Просто тоді як будуть мої діти жити?якщо в мене нема коштів в мене нічого нема я невдаха....тільки шкоду приношу всім
А дітям батько потрібен
Та нормальна Ви мати, не навантажуйте себе. При чому тут кредити до материнства?

А дітям батько потрібен

Подивіться на ті факти, що вже є
У вас вже є ці мікрокредити. Якщо рахувати їх як "заподіяння шкоди" - це вже трапилось. Зараз питання лише в тому раніше чі піздніше хтось з цих навіжених додзвониться до ваших рідних.
Єдина активна шкода, котру ви робите зараз - це власне собі. Розповісти про свою проблему - перший крок до припинення цієї шкоди
Як наявність кредиту характеризує хороших та поганих матерей... це взагалі маячня

А дітям батько потрібен
Можете ще 1000 разів повторити, що Ви мати нікчемна. Це нічого не змінить.
Чоловік не дає грошей і забороняє. Ви набрали кредитів... В батьків ідеально працює блокування. Інших рідних не знайшли....

Упустимо лірику і трагізм даної ситуації.
Йдіть до чоловіка і кажіть йому про проблеми. Вибору немає. Або залишіть дітей сиротами.

Можете ще 1000 разів повторити, що Ви мати нікчемна. Це нічого не змінить.
Чоловік не дає грошей і забороняє. Ви набрали кредитів... В батьків ідеально працює блокування. Інших рідних не знайшли....

Упустимо лірику і трагізм даної ситуації.
Йдіть до чоловіка і кажіть йому про проблеми. Вибору немає. Або залишіть дітей сиротами.
Якими бл сиротами? Що це за поради?
Я завжди за те що і жінка повинна працювати
Зберіться, переосмисліть ситуацію. Нічого страшного не сталося. Все буде добре.

Назад
Угорі