Не знаю що мені дальше робити

• Автор теми Автор теми Olikdodik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 876

Olikdodik

Читач
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Olikdodik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене на 8 сайтайтах мфо є кредити, віддавати взагалі нічим, мене скоротили з роботи в звязку з епідемією, підскажіть що мені робити, бо загальна сума боргу на всіх сайтах складає 40000 тисяч гривень.

В мене на 8 сайтайтах мфо є кредити, віддавати взагалі нічим, мене скоротили з роботи в звязку з епідемією, підскажіть що мені робити, бо загальна сума боргу на всіх сайтах складає 40000 тисяч гривень.
Подготовиться к атаке звонков и смс, нет денег, не платите

Шукайте роботу,займайтесь своїми справами,поставте блокування на телефон,читайте форум,з наступаючим святом вас
Видаліться з усіх соцмереж,попередьте друзів і рідних...Все,що вони можуть-дзвонити й писати,заспокойтесь і не партесь...

Та я б за любки всіх їх повідомив, просто я лиш перед цим всім місяць назад віддав 25000 тисяч гривень, а тут знову?

Дякую за поради, а не підскажите на впротязі скількох днів до дому листи приходять?
Просто, треба максемально добиватись закриття цих шарашкиних кантор. І заходив на сайт петицій, там взагалі дуже мало назбирується голосів, просто я сам дуже молодий, а таких як я дуже багато. Тут звідки я родом доходило до такої степені що, хлопець втік з дому, дівчинка чуть не покінчила життя самогубством.

Останнє редагування:
у меня 6 мфо,гдето 30 с чем-то тыс.... пока нет денег.буду может с юристом что то решать.незнаю

ігнор ,повний ігнор,радійте ,живіть бо ,як я читав на форумі ,що найбільше люди шкодують за часом ,що два роки життя вилитіло в трубу,якщо вже стали на одні граблі які називаються мфо,то неставайте на другі не грузіться,не панікуйте,все минає,час лікує,просто буде шкода тих років коли ми проходили загружені цими займами ,кредитами,з наступаючим святом вас усіх,а мфо нехай ...зчезають.

Дякую за поради, а не підскажите на впротязі скількох днів до дому листи приходять?
Просто, треба максемально добиватись закриття цих шарашкиних кантор. І заходив на сайт петицій, там взагалі дуже мало назбирується голосів, просто я сам дуже молодий, а таких як я дуже багато. Тут звідки я родом доходило до такої степені що, хлопець втік з дому, дівчинка чуть не покінчила життя самогубством.
Листи прийдуть і буде чим розпалити вогонь на шашлик

Назад
Угорі