Barabashka
Форумчанин
- Дописи
- 967
- Реакції
- 830
- Бали
- 5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ось ви самі і відповіли на свою тему )))Усім привіт, прийшло сьогодні оце повідомлення не знаю від кого і шо ,звати і по-батькові мене зовсім інакше позвонила з другого номера просто спитала чи можна Оксану ,сказав шо нема такоіі і звати його Паша , по голосу сцикун
Усім привіт, прийшло сьогодні оце повідомлення не знаю від кого і шо ,звати і по-батькові мене зовсім інакше позвонила з другого номера просто спитала чи можна Оксану ,сказав шо нема такоіі і звати його Паша , по голосу сцикун
Не контакт определил как неопасный номер...А так я хз конечно, шг тоже как неопасные номера иногда определяет..Ось ви самі і відповіли на свою тему )))
Кібер-сцикун))
Усім привіт, прийшло сьогодні оце повідомлення не знаю від кого і шо ,звати і по-батькові мене зовсім інакше позвонила з другого номера просто спитала чи можна Оксану ,сказав шо нема такоіі і звати його Паша , по голосу сцикун
[/Q
Киберполиции делать же больше нечего,как сидеть смс-ки по телефону писать ))
А вы обращались в киберполицию?Усім привіт, прийшло сьогодні оце повідомлення не знаю від кого і шо ,звати і по-батькові мене зовсім інакше позвонила з другого номера просто спитала чи можна Оксану ,сказав шо нема такоіі і звати його Паша , по голосу сцикун
Це воно звідки взялось?Post automatically merged:
Не контакт определил как неопасный номер...А так я хз конечно, шг тоже как неопасные номера иногда определяет..
В гетконтакте я искала)Це воно звідки взялось?
Так я зверталасьА вы обращались в киберполицию?
А кроме кибер полиции такие смс шлют пр0ститутки с платными номерами. Хотя в принципе если у хакеров в законе нет денег позвонить ещё раз то пусть лучше присоединяются к жрицам любви по телефону,хоть заработают. Ни разу не перезванивала по таким смс.Дело в том, что киберполиция иногда присылает смс с текстом, типа " не смогли дозвониться, перезвоните пожалуйста". Но тот номер, с которого мне писали в гетконтакте был подписан, как " Игорь следак", " Киберполиция" и ещё овер 9000 таких же подписей. Ну и по телефону мне сказали, что ой-ой-ой, мы ничего не сможем с этим сделать, вас таких пачки, поменяйте номер и живите спокойно"