Starfin Не заплатила останній платіж, нарахували 100% штрафу

• Автор теми Автор теми fiona
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 778

fiona

Читач
Дописи
3
Реакції
1
Бали
1
fiona не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір .
Цікавить питання по старфін.
Тіло 3000грн (був розбитий кредит , платила 6 місяців по 700грн) вчора була дата платежу останнього , і забула заплатити , сьогодні вже мені впаяли штраф в 100%, тобто вже потрібно заплатити 1400грн на сьогодні , на зустріч не йдуть , відсоток не списують ні в яку .
За сьогодні телефон розірвали просто.

Що робити?

А у страрфіну є кредит з розбиттям? В мене вони також є. Але там наче тільки стандартний договір з платежем через 30 днів

А у страрфіну є кредит з розбиттям? В мене вони також є. Але там наче тільки стандартний договір з платежем через 30 днів
Так . При протермінуванні можна домовитися на реструктуризацію . І тут я забула сплатити останній платіж

Так . При протермінуванні можна домовитися на реструктуризацію . І тут я забула сплатити останній платіж
Мда, це жесть, 6 раз заплатити, і останній не внести..врєдні ці старфіни..а як ви так забули, не було грошей в той день? Пробуйте домовлятися з ними, бо це піпєц обідно стільки заплатити, і в кінці прошляпити оплату.🤔😔🥵

Я старфін/санкредит взагалі ще не платив, хоча не раз пропозиції за тіло були..немає коштів.

Останнє редагування модератором:
6 раз заплатити, і останній не внести
ну а що варто очікувати, був підписаний додатковий договір, коли оформлюєш цю "реструктуризацію" маєш бути впевнений що заплатиш все по графіку, або все піде коту під хвіст

тому і на форумі радять, що треба добре подумати перед тим як на неї погоджуватись...

ну а що варто очікувати, був підписаний додатковий договір, коли оформлюєш цю "реструктуризацію" маєш бути впевнений що заплатиш все по графіку, або все піде коту під хвіст

тому і на форумі радять, що треба добре подумати перед тим як на неї погоджуватись...
Це так, ви праві. Я реструктуризацію з мфо не підписую, хоча є пропозиції. Коли будуть кошти, тоді буду домовлятися на тіло позики.

Забыла - это как бы Ваши проблемы. Вы сами согласились на их условия, поэтому да - платить еще 700 грн.

Ех..це вже по суті додатковий договір.Тоді так як вище радять заплатити той штраф разом з платежем і закрити. Бо знову накрутять тих відсотків. Тим паче сума не космічна

Ще старфіни почали лякати автоінформатором з 9 до 20. Типу такого з міоланом не проходили. Але щось новеньке від них.

Останнє редагування:
Ех..це вже по суті додатковий договір.Тоді так як вище радять заплатити той штраф разом з платежем і закрити. Бо знову накрутять тих відсотків. Тим паче сума не космічна

Ще старфіни почали лякати автоінформатором з 9 до 20. Типу такого з міоланом не проходили. Але щось новеньке від них.
У мене протермінування 35 днів, пропонували за тіло , але сьогодні менеджер написав що продадуть договір. Поки немає коштів , думаю чи варто з ними домовлятись . Весь час була в режимі сніжинки та не відвідаю зовсім ні на які повідомлення .

У мене протермінування 35 днів, пропонували за тіло , але сьогодні менеджер написав що продадуть договір. Поки немає коштів , думаю чи варто з ними домовлятись . Весь час була в режимі сніжинки та не відвідаю зовсім ні на які повідомлення .
В мене майже 3 місяці. Теж пишуть про продаж. В скоріш за все до кінця місяця продадуть

Кошмарили ваше оточення ? Були ще пропозиції за тіло?
За тіло рази 3 вже пропонували. Якщо до кінця місяця буде актуально у них то віддам. Раніше ніяк.
Пару разів телефонували по контактним в договорі( мої номери🫣). Там були покриті відбірними матюками і більше не турбували.

За тіло рази 3 вже пропонували. Якщо до кінця місяця буде актуально у них то віддам. Раніше ніяк.
Пару разів телефонували по контактним в договорі( мої номери🫣). Там були покриті відбірними матюками і більше не турбували.
Бо мене постійно тероризують 🫠

Назад
Угорі