Не відкривайте смс

• Автор теми Автор теми Макси
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макси

Форумчанин
Дописи
494
Реакції
465
Бали
5225
Макси не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт шановні форумчани) сьогодні прокинулась з дуже гарним настроєм, форум відвідую вже замість соцмереж. Замітила зранку кілька тем про смс які прислали , ну невже вам хочеться думати що хтось все кине і приїде до вас на Великдень щось забирати?Залиште ці погані думки які псують вам настрій і проведіть з сім'єю це чудове свято, пофарбуйте яйця, напечіть ковбаски - м'яска і відкладіть телефон від себе, якщо він вас тривожить) Всім гарного настрою та з наступаючим святом

А мені осьщо прийшло, бідні не знають як гроші вибити ???

Вкладення

• _20200417_113913.webp
    _20200417_113913.webp
    43.3 Кб · Перегляди: 122
И такое)

Вкладення

• BA7509F7-BECD-4267-8EF9-B8390DCA6C9A.webp
    BA7509F7-BECD-4267-8EF9-B8390DCA6C9A.webp
    21.1 Кб · Перегляди: 127
Всім привіт шановні форумчани) сьогодні прокинулась з дуже гарним настроєм, форум відвідую вже замість соцмереж. Замітила зранку кілька тем про смс які прислали , ну невже вам хочеться думати що хтось все кине і приїде до вас на Великдень щось забирати?Залиште ці погані думки які псують вам настрій і проведіть з сім'єю це чудове свято, пофарбуйте яйця, напечіть ковбаски - м'яска і відкладіть телефон від себе, якщо він вас тривожить) Всім гарного настрою та з наступаючим святом
І Вас з прийдешнім святом??

А поржать с смс? Там же такое творчество умалишенных!

Мне тоже прислали, а перед этим 2 часа назад - оператор дал, все номера телефонной книги!!!!

Я лично всегда ржу над их смс)) Всех с наступающим !

• Подобається
Реакції: Alya
І Вас з прийдешнім святом??
Дякую ?
А поржать с смс? Там же такое творчество умалишенных!
Я за тих хто переживає через смс,а поржати з них святе діло ?
В смысле все контакты дал?
Це також є така розсилка

Спасибо за поздравления и хорошее настроение...

Мама я в телевизоре, Кредит капитал пишет, а кто продал или передали
Screenshot_20200417-120008.webp
не понятно.

А мені осьщо прийшло, бідні не знають як гроші вибити ???
Не читаю месяцами смски... Даже иконки такой нет в телефоне на рабочем столе))))
Жизнь прекрасна и что там чудят неудачники абсолютно неинтересно...
Даже открыл себе 2 карты без данных... В связи с участившимися надписями, мысленно попращался с приватом и моно)))
Как пела агатка "сосите каллы - леденцы")))

Спасибо за поздравления и хорошее настроение...
? відсотків. А пілесос в мене є. Мені пілесос не треба тим паче від таких людей. Паламається.
А якщо не поламається, почне шукати гроші по хаті і погрожувати ??????
Мама я в телевизоре, Кредит капитал пишет, а кто продал или передали
Screenshot_20200417-120008.webp
не понятно.
Мені сьогодні також таке прийшло в моєму випадку money4you
А смс
Не читаю месяцами смски... Даже иконки такой нет в телефоне на рабочем столе))))
Жизнь прекрасна и что там чудят неудачники абсолютно неинтересно...
Даже открыл себе 2 карты без данных... В связи с участившимися надписями, мысленно попращался с приватом и моно)))
Как пела агатка "сосите каллы - леденцы")))
Про нарахування заробітної плати?сама очікувана смс ☺️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі