Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я просто спитав чому незвонят може нікого неможуть знайтиИ???? Сидит человек как на бочке пороховой и ждёт - когда же позвонят... Нечем больше заняться??? Как в военное время в шарагах под бешеный % кредит брать - тебе норм. А как не звонят близким и соседям - так не норм? Дивні люди...
Зателефонуйте і спитайте, чому ви не телефонуєте третім особамДобрий день уже місяць прострочки у 10мфо і крім мене ще нікому незвонили що це може бути?

НевиходжуА вы с ними на связь выходите? В каких МФО просрочки?
То може вони попросту образились?Невиходжу
То може вони попросту образились?
В мене більше трьох років прострочена))Добрий день уже місяць прострочки у 10мфо і крім мене ще нікому незвонили що це може бути?
4241Добрий день уже місяць прострочки у 10мфо і крім мене ще нікому незвонили що це може бути?
Пхах, для шараг це число означає лиш відсоток штрафів і пені які можна нарахувати боржнику
То був сарказмПхах, для шараг це число означає лиш відсоток штрафів і пені які можна нарахувати боржнику
Та я зрозумів, але ж реально ситуація дивна що нікому не телефонувалиТо був сарказм
Знаю особисто людей з форуму, у яких так само купа кредитів роками і нікому не дзвонили...або майже практично не дзвонили...і це ще далеко до всіх тих законів на які звісно шарагам начхати.Та я зрозумів, але ж реально ситуація дивна що нікому не телефонували