Не така смішна корона

• Автор теми Автор теми Макси
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 427

Макси

Форумчанин
Дописи
494
Реакції
465
Бали
5225
Макси не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну ось мій дідусь під апаратом штучного дихання , має проблеми з легенями дуже давно, а точніше має дири в легенях, сьогодні забрали в лікарню температура була вже тиждень і не збивалася , почав задихатися, як забрали в інфекцію він зі сльозами сказав, що мабуть бачить нас в останнє, як тяжко таке бачити. Знаю потрібно підтримувати ще маму, але сама не можу стримати сліз. Як взяти себе в руки незнаю сижу реву

Ну ось мій дідусь під апаратом штучного дихання , має проблеми з легенями дуже давно, а точніше має дири в легенях, сьогодні забрали в лікарню температура була вже тиждень і не збивалася , почав задихатися, як забрали в інфекцію він зі сльозами сказав, що мабуть бачить нас в останнє, як тяжко таке бачити. Знаю потрібно підтримувати ще маму, але сама не можу стримати сліз. Як взяти себе в руки незнаю сижу реву
У него короновирус?

У него короновирус?
Взяли там ті тести , і забрали його в інфекцію, а він в нас не чує , тому зв'язку по телефону в нас немає, а вони там взагалі як дикі ніякого номеру навіть на пост не взяли, це якийсь ужас що там робиться
Крепитесь, все будет хорошо
Дякую
Ма
Выплачтесь - потом поймёте что делать
Мабуть так і буде, головне взяти себе в руки

Вчера звонила маме, узнать как дела.
Так она мне рассказала, что сейчас происходит у нас в селе в херсонской области.
Приходишь в больницу с гриппом или ещё с чем то.
Предлогают 5000 грн за то, что напишут, что у тебя короновирус.
У нас в селе уже 3 человека так заболело.
Я в шоке....
Мама тоже.
Так они ещё ходят и всем рассказывают об этом.
Вот такой короновирус у нас в селе....

Вчера звонила маме, узнать как дела.
Так она мне рассказала, что сейчас происходит у нас в селе в херсонской области.
Приходишь в больницу с гриппом или ещё с чем то.
Предлогают 5000 грн за то, что напишут, что у тебя короновирус.
У нас в селе уже 3 человека так заболело.
Я в шоке....
Мама тоже.
Так они ещё ходят и всем рассказывают об этом.
Вот такой короновирус у нас в селе....
В нас також таке роблять, щоб статистику підвищити, а ним за кожного хворого платять баснословні суми((завтра дідові будуть робити кт , так як виявилося підозра на зовсім інше, а саме рак легенів ?

В нас також таке роблять, щоб статистику підвищити, а ним за кожного хворого платять баснословні суми((завтра дідові будуть робити кт , так як виявилося підозра на зовсім інше, а саме рак легенів ?
До Луцька повезли діда ?

Не хочу Вас засмучувати,але якщо температура тиждень і почав задихатися,при такому діагнозі...
Тримайтеся☹

До Луцька повезли діда ?
КТ в нас будуть робити, а якщо підтвердиться то я незнаю що будемо робити
Не хочу Вас засмучувати,але якщо температура тиждень і почав задихатися,при такому діагнозі...
Тримайтеся☹
Ми це розуміємо ?але навіть думати про це боляче

Назад
Угорі