Kateruna🌟🌟🌟
Форумчанин
- Дописи
- 167
- Реакції
- 49
- Бали
- 193
Kateruna🌟🌟🌟 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Що буде,якщо немає чим платити виконавче провадження?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У Банків і кредитних спілок немає таких повноважень. Їм арешт накласти важче. А забрати житло можуть, якщо ви самі його під заставу і клали при отриманні кредиту. А якщо там приписані діти, то нічого вони з майном не зроблять. А якщо ще й дарствена на неповнолітню дитину, то кредитні спілки і банки безсилі.Як це наклали арешт на житло ,яке не належить боржнику,такого не може бути ,хіба що там була його частка у праві власності, швагро також не платить , заблокували рахунок,арешт на авто ,навіть до дачі не добралися,хоча дача офіційно на нього.....
Яке " качати з батьків" ,де ви тільки такого начиталися ,яке вони мають відношення до аліментів ,всі обмеження щодо заборгованості, накладаються виключно на боржника!Залежить від виконавця, і від стягувача. Наклали, бо була там його частка, і бо стягувач відбивав всі пороги і дійшов до Києва з скаргою і вимогою зробити щось, щоб отримати аліменти на дитину. І все зробили.
Треба не мовчати.
У куми чоловік військовий отримав бойові. 60 000 забрали дружині від другого шлюбу, а від першого не начислили,бо не було від неї заяви про провадження.
Коли підняли хай, написали купу заяв, і в тому числі перша дружина. В другої дружини зняли з рахунку 30 000 і перерахували першій. Тобто, чесно розподілили 60 000.
Почитайте закони про аліменти. Якщо батько не хоче платити уперто, тоді мають повне право качати з батьків рідного батька. Це для того, щоб менше оформляли державну допомогу жінки, яку надають, якщо батько не хоче платити аліменти.
Я більше скажу - злостных отказников от сплати алиментов ще й на 15 діб можуть посадити по новим законам.
Я з цим стикалась особисто, і не лише я. Арешт на майно накладають батьківське, якщо боржник там приписаний і це факт, так як батьки теж мають відношення до цієї дитини.Яке " качати з батьків" ,де ви тільки такого начиталися ,яке вони мають відношення до аліментів ,всі обмеження щодо заборгованості, накладаються виключно на боржника!
Я з цим стикалась особисто, і не лише я. Арешт на майно накладають батьківське, якщо боржник там приписаний і це факт, так як батьки теж мають відношення до цієї дитини.
В мене сусідка вимушена платити аліменти внуку і колишній невістці, бо сину було все по барабану, а частина житла на ньому була. І щоб не наклали арешт платить вона.
Зараз нові закони. Це геть не те що було раніше. Поправки вносили декілька разів в 2
арешт можуть накласти тільки якщо майно, повністю або його частка належить боржнику, приписка не є правом власності тому арешт по приписці ніхто не накладе, не лякайте людину)Арешт на майно накладають батьківське, якщо боржник там приписаний
А якщо частка, арешт накладуть тільки на цю частку чи взагалі на все майно, частина якого належить іншій особі?арешт можуть накласти тільки якщо майно, повністю або його частка належить боржнику, приписка не є правом власності тому арешт по приписці ніхто не накладе, не лякайте людину)
На частку, наскільки мені відомоА якщо частка, арешт накладуть тільки на цю частку чи взагалі на все майно, частина якого належить іншій особі?
ДякуюНа частку, наскільки мені відомо
Дитина та аліменти. То не про суди з кредиторамиЗалежить від виконавця, і від стягувача. Наклали, бо була там його частка, і бо стягувач відбивав всі пороги і дійшов до Києва з скаргою і вимогою зробити щось, щоб отримати аліменти на дитину. І все зробили.
Треба не мовчати.
У куми чоловік військовий отримав бойові. 60 000 забрали дружині від другого шлюбу, а від першого не начислили,бо не було від неї заяви про провадження.
Коли підняли хай, написали купу заяв, і в тому числі перша дружина. В другої дружини зняли з рахунку 30 000 і перерахували першій. Тобто, чесно розподілили 60 000.
Почитайте закони про аліменти. Якщо батько не хоче платити уперто, тоді мають повне право качати з батьків рідного батька. Це для того, щоб менше оформляли державну допомогу жінки, яку надають, якщо батько не хоче платити аліменти.
Я більше скажу - злостных отказников от сплати алиментов ще й на 15 діб можуть посадити по новим законам.
Ви ще напишіть, що батьків батька дитини, в тюрму посадять замість сина.Я з цим стикалась особисто, і не лише я. Арешт на майно накладають батьківське, якщо боржник там приписаний і це факт, так як батьки теж мають відношення до цієї дитини.
В мене сусідка вимушена платити аліменти внуку і колишній невістці, бо сину було все по барабану, а частина житла на ньому була. І щоб не наклали арешт платить вона.
Зараз нові закони. Це геть не те що було раніше. Поправки вносили декілька разів в 2024 році.
Троюрідного дядька по бабусиній лінії двоюрідної тіткиВи ще напишіть, що батьків батька дитини, в тюрму посадять замість сина.
Теж згідна ,що це абсурд ,і немає нічого спільного з законом про виконавче провадження, примусово стягувати борг можуть лише з боржника, немає значення чи це аліменти чи це кредити ,якщо баба сама вирішила сплачувати за сина ,то це виключно її ініціатива ,виконавча служба до цього відношення немає,теж маю не одного знайомого " горе - батька " ,який не сплачує , живуть собі спокійно,і нічого їм не заважає, можливо муки совісті,але це вже інша справа!Троюрідного дядька по бабусиній лінії двоюрідної тітки![]()
Нічого не буде, якщо немаєте у власності нерухомості чи автомобіля. Я вже 5 років не сплачую, бо нема чим.Що буде,якщо немає чим платити виконавче провадження?!
І що робив за цей час виконавець???Нічого не буде, якщо немаєте у власності нерухомості чи автомобіля. Я вже 5 років не сплачую, бо нема чим.
По ходу нічого не робив. Чекає, коли оплачу.І що робив за цей час виконавець???