Не платити виконавче провадження довгий термін

• Автор теми Автор теми Kateruna🌟🌟🌟
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 1K
1) Вам заблокують абсолютно всі рахунки у всіх банках. Сможете забути про користування картками - лише налічка.
2) Якщо працюєте офіційно - передадуть на роботу, і бухгалтерія буде їм відраховувати автоматично.
3) Колишній чоловік куми принципово не платив аліменти, не влаштовувався офіційно на роботу, закрив очі навіть на блокування рахунків, але дійшло до того, що наклали арешт на квартиру, де він був приписаний, хоча власник була його бабуся.
Після цього довелось йому домовлятися з кумою, і шукати компроміс.

Як це наклали арешт на житло ,яке не належить боржнику,такого не може бути ,хіба що там була його частка у праві власності, швагро також не платить , заблокували рахунок,арешт на авто ,навіть до дачі не добралися,хоча дача офіційно на нього.....

Залежить від виконавця, і від стягувача. Наклали, бо була там його частка, і бо стягувач відбивав всі пороги і дійшов до Києва з скаргою і вимогою зробити щось, щоб отримати аліменти на дитину. І все зробили.
Треба не мовчати.
У куми чоловік військовий отримав бойові. 60 000 забрали дружині від другого шлюбу, а від першого не начислили,бо не було від неї заяви про провадження.
Коли підняли хай, написали купу заяв, і в тому числі перша дружина. В другої дружини зняли з рахунку 30 000 і перерахували першій. Тобто, чесно розподілили 60 000.
Почитайте закони про аліменти. Якщо батько не хоче платити уперто, тоді мають повне право качати з батьків рідного батька. Це для того, щоб менше оформляли державну допомогу жінки, яку надають, якщо батько не хоче платити аліменти.
Я більше скажу - злостных отказников от сплати алиментов ще й на 15 діб можуть посадити по новим законам.

Дякую!
В мене вп по МФО ,а не по аліментам,знаю ,що з аліментами все набагато жорсткіше)
Але Дякую вам,наш тато поки що з нами ,то надіюсь це нам не пригодиться))

Як це наклали арешт на житло ,яке не належить боржнику,такого не може бути ,хіба що там була його частка у праві власності, швагро також не платить , заблокували рахунок,арешт на авто ,навіть до дачі не добралися,хоча дача офіційно на нього.....
У Банків і кредитних спілок немає таких повноважень. Їм арешт накласти важче. А забрати житло можуть, якщо ви самі його під заставу і клали при отриманні кредиту. А якщо там приписані діти, то нічого вони з майном не зроблять. А якщо ще й дарствена на неповнолітню дитину, то кредитні спілки і банки безсилі.
Максимум - це якщо ви офіційно працюєте будуть списувати з зарплати кошти, поки не погасите борг.

Залежить від виконавця, і від стягувача. Наклали, бо була там його частка, і бо стягувач відбивав всі пороги і дійшов до Києва з скаргою і вимогою зробити щось, щоб отримати аліменти на дитину. І все зробили.
Треба не мовчати.
У куми чоловік військовий отримав бойові. 60 000 забрали дружині від другого шлюбу, а від першого не начислили,бо не було від неї заяви про провадження.
Коли підняли хай, написали купу заяв, і в тому числі перша дружина. В другої дружини зняли з рахунку 30 000 і перерахували першій. Тобто, чесно розподілили 60 000.
Почитайте закони про аліменти. Якщо батько не хоче платити уперто, тоді мають повне право качати з батьків рідного батька. Це для того, щоб менше оформляли державну допомогу жінки, яку надають, якщо батько не хоче платити аліменти.
Я більше скажу - злостных отказников от сплати алиментов ще й на 15 діб можуть посадити по новим законам.
Яке " качати з батьків" ,де ви тільки такого начиталися ,яке вони мають відношення до аліментів ,всі обмеження щодо заборгованості, накладаються виключно на боржника!

Яке " качати з батьків" ,де ви тільки такого начиталися ,яке вони мають відношення до аліментів ,всі обмеження щодо заборгованості, накладаються виключно на боржника!
Я з цим стикалась особисто, і не лише я. Арешт на майно накладають батьківське, якщо боржник там приписаний і це факт, так як батьки теж мають відношення до цієї дитини.
В мене сусідка вимушена платити аліменти внуку і колишній невістці, бо сину було все по барабану, а частина житла на ньому була. І щоб не наклали арешт платить вона.
Зараз нові закони. Це геть не те що було раніше. Поправки вносили декілька разів в 2024 році.

Я з цим стикалась особисто, і не лише я. Арешт на майно накладають батьківське, якщо боржник там приписаний і це факт, так як батьки теж мають відношення до цієї дитини.
В мене сусідка вимушена платити аліменти внуку і колишній невістці, бо сину було все по барабану, а частина житла на ньому була. І щоб не наклали арешт платить вона.
Зараз нові закони. Це геть не те що було раніше. Поправки вносили декілька разів в 2

Накладуть арешт в тому випадку,коли там є виділена частка боржника,якщо немає ,то нерухомість батьків і родичів відношення до боргу і боржника не мають!

Арешт на майно накладають батьківське, якщо боржник там приписаний
арешт можуть накласти тільки якщо майно, повністю або його частка належить боржнику, приписка не є правом власності тому арешт по приписці ніхто не накладе, не лякайте людину)

арешт можуть накласти тільки якщо майно, повністю або його частка належить боржнику, приписка не є правом власності тому арешт по приписці ніхто не накладе, не лякайте людину)
А якщо частка, арешт накладуть тільки на цю частку чи взагалі на все майно, частина якого належить іншій особі?

Треба не мовчати.
Дитина та аліменти. То не про суди з кредиторами

Зараз нові закони. Це геть не те що було раніше. Поправки вносили декілька разів в 2024 році.
Ви ще напишіть, що батьків батька дитини, в тюрму посадять замість сина.

Троюрідного дядька по бабусиній лінії двоюрідної тітки😁
Теж згідна ,що це абсурд ,і немає нічого спільного з законом про виконавче провадження, примусово стягувати борг можуть лише з боржника, немає значення чи це аліменти чи це кредити ,якщо баба сама вирішила сплачувати за сина ,то це виключно її ініціатива ,виконавча служба до цього відношення немає,теж маю не одного знайомого " горе - батька " ,який не сплачує , живуть собі спокійно,і нічого їм не заважає, можливо муки совісті,але це вже інша справа!
Дякую за відповіді !

Назад
Угорі