Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Ну слава Богу) надеюсь, Нибиру в первую очередь сметёт эти шараги) ну а нам не придется уж точно отдавать долги)
Post automatically merged:
А вообще, конечно, ерунда это все о конце света. Он уже давно был, просто мы не заметили)) а если бы и близился конец, я бы знала) сны вещие всегда снятся...так что расслабьтесь и продолжайте дальше противостоять этим шарагам) ну или заплатить, если есть возможность..
Ну слава Богу) надеюсь, Нибиру в первую очередь сметёт эти шараги) ну а нам не придется уж точно отдавать долги)
А вообще, конечно, ерунда это все о конце света. Он уже давно был, просто мы не заметили)) а если бы и близился конец, я бы знала) сны вещие всегда снятся...так что расслабьтесь и продолжайте дальше противостоять этим шарагам) ну или заплатить, если есть возможность..
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.