Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А что на форуме пишут?)Какие будут последствия если забить на кредиты и не платить?
Работаю не официально, имущества на мне никакого нет
Ну як сказати,суди,пресінгКакие будут последствия если забить на кредиты и не платить?
ЦугундерКакие будут последствия если забить на кредиты и не платить?
все життя будете бомжем?Какие будут последствия если забить на кредиты и не платить?
Чого бомжем?все життя будете бомжем?
Колись у вас з'явиться власне житло та офіційна робота, а борги нікуди не дінутьсяНету бит кепитала
Чого бомжем?
Що ви маєте на увазі?
По сути, никаких последствий. В тюрьму не посадят.Какие будут последствия если забить на кредиты и не платить?
дзвінки періодичні, можлива подача до суду. лише такі наслідки можуть бути. я спочатку почав закривати, потім якось стало грошей жаль, то і перестав платити взагалі. єдине це Манівео закрив, які 50% від тіла запропонували. будуть подібні пропозиції - буду платити. Ні - ні.Какие будут последствия если забить на кредиты и не платить?
от і в мене така ж фігняякось стало грошей жаль
от і в мене така ж фігня
Авіра обдзвонювали оточення?мені якось з авіри сказали, що я поводжу себе як шахрай, то треба ж тримати планку, не підводити надії розповажних персон.
наче ні. тільки мені дзвонили їх одні й ті самі баби і постійно сонні якісь були.Авіра обдзвонювали оточення?
Дякую)наче ні. тільки мені дзвонили їх одні й ті самі баби і постійно сонні якісь були.
За бугром последствий не будет.под эту тему вопрос созрел, что будет если набрать мфо и УЕХАТЬ ЖИТЬ В ЛОНДОН (к примеру), могут ли быть какие то последствия за бугром?