Не можу знайти виконавця. По контактам не відповідає

• Автор теми Автор теми Djessimy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 932
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Djessimy

Форумчанин
Дописи
419
Реакції
150
Бали
5125
Djessimy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Відправила заяви на розблокування карти Пакунок малюка виконавцям. Не дуже маючи бажання, але 4 виконавців зробили постанови. Одного ніде не можу знайти. На електронну пошту не реагує, в вайбері не відповідає, телефон не бере. Що робити не знаю. Все ж таки розраховувала на ці кошти, принаймі на памперси.

Відправила заяви на розблокування карти Пакунок малюка виконавцям. Не дуже маючи бажання, але 4 виконавців зробили постанови. Одного ніде не можу знайти. На електронну пошту не реагує, в вайбері не відповідає, телефон не бере. Що робити не знаю. Все ж таки розраховувала на ці кошти, принаймі на памперси.
А навіщо ви розсилали всім?
Відправили б заяву на розблокування рахунку і визначення його видатковим ( 14200 ) комусь одному і все.

А навіщо ви розсилали всім?
Відправили б заяву на розблокування рахунку і визначення його видатковим ( 14200 ) комусь одному і все.
На 14 200 немає сенсу її робити. Це пакунок малюка. Разова допомога цільового призначення. І розблоковується карта на всю суму.

На 14 200 немає сенсу її робити. Це пакунок малюка. Разова допомога цільового призначення. І розблоковується карта на всю суму.
Це повне зняття арешту з цільової картки а не розблокування. Довбіть виконавця.

Дані є. Не бере трубку.
Це повне зняття арешту з цільової картки а не розблокування. Довбіть виконавця.
В тому і питання що не реагує не на один засіб зв'язку.

Останнє редагування:
Djessimy, в АСВП подивіться, який саме виконавець веде ВП.
Там буває різне: один відкрив, а зараз - інший.

Djessimy, в АСВП подивіться, який саме виконавець веде ВП.
Там буває різне: один відкрив, а зараз - інший.
Обявився виконавець. Написав що ще в п'ятницю все зробив. Але цей ..... Замість зняття арешту відправив постанову про визнання поточного рахунку. Вони що, навіть не читають заяви?

Обявився виконавець. Написав що ще в п'ятницю все зробив. Але цей ..... Замість зняття арешту відправив постанову про визнання поточного рахунку. Вони що, навіть не читають заяви?
Довбень :pardon:

Тільки що дозвонилась. Сказав що якщо банк заблокував значить це не цільовий рахунок. А 4 виконавці які надали лист на розблокування не компетентні
Тільки що дозвонилась. Сказав що якщо банк заблокував значить це не цільовий рахунок. А 4 виконавці які надали лист на розблокування не компетентні
Він не має права писати на зняття арешту з одного рахунку. І якщо я хочу можу піти в касу і зняти кошти в касі з пакунку малюка.
Написала в вайбері. Скинула скрін правил блокування і розблокування рахунків. Написала що зі своєї сторони документи від банку йому було надано. На пошту написала листа, що у разі якщо виконавець не може відреагувати на мою заяву, надати письмову відмову з вказанням причин.

А 4 виконавці які надали лист на розблокування не компетентні
Люблю читати як вони одне одного парафінять...
До речі - а у вас хіба по пакунку малюка більша сума відразу за 14200?

Ні. 14 200 у мене визнаний рахунок куди я отримую дитячі та аліменти. Як пояснили в Банку вони відхилили його заяву бо цей рахунок не можна визнати таким. Він поповнюється одноразово та не знімаються кошти. Лише оплата у спеціалізованих дитячих магазинах. На довідці яку я надала так і написано одноразове поповнення цільового призначення Пакунок малюка.
Юристи порадили запросити в нього офіційну відмову. І подати скаргу в Мін'юст.

Ні. 14 200 у мене визнаний рахунок куди я отримую дитячі та аліменти. Як пояснили в Банку вони відхилили його заяву бо цей рахунок не можна визнати таким. Він поповнюється одноразово та не знімаються кошти. Лише оплата у спеціалізованих дитячих магазинах. На довідці яку я надала так і написано одноразове поповнення цільового призначення Пакунок малюка.

Юристи порадили запросити в нього офіційну відмову. І подати скаргу в Мін'юст.
Як варіант, напевно має спрацювати

Довбні що виконавець що банк)
Один накладає арешт на рахунок, який не можна арештовувати, а банк не ліпший.
Вони не мали накладати на цільовий рахунок з спеціальним режимом використання арешт.
От тут як в прислів"ї : два де6іла ета сіла :facepalm:

Довбні що виконавець що банк)
Один накладає арешт на рахунок, який не можна арештовувати, а банк не ліпший.
Вони не мали накладати на цільовий рахунок з спеціальним режимом використання арешт.
От тут як в прислів"ї : два де6іла ета сіла :facepalm:
На скільки я знаю виконавці присилають на всі рахунки. І банк блокує. А от для розблокування потрібно довести що це за рахунок. Банк надав без питань документи. І виконавець зобов'язаний розблокувати данний рахунок.

На скільки я знаю виконавці присилають на всі рахунки. І банк блокує. А от для розблокування потрібно довести що це за рахунок. Банк надав без питань документи. І виконавець зобов'язаний розблокувати данний рахунок.
Банк не має блокувати рахунки спецпризначення.
Але всім все похєр

До інших виконавців питання не має. Навіть дали зразок заяви. Банк також надав всю інформацію і які виконавці прислали які постанови. Лише цей прид*рок щось хоче
Але всім все похєр
В НБУ на питання як зняти арешт мені взагалі відповіли що не як, і якщо ці кошти на моєму рахунку вони автоматично мої і підлягають стягненню. На відповідь то хай спишуть в погашення виконавцю сказали що не можуть бо вони дитячі. Довго ржала. Так відповіді і не отримала, то чиї це по факту кошти. Таке відчуття, що після цього сайту я більш компетентна ніж вони.
Ну все. Можливо я і підставляю людину, але тільки що дзвонила в асоціацію приватних виконавців. Я не збираюсь губити кошти які належать моїй дитині. Там мене попросили почекати до завтра, вони зараз спробують владнати це питання з виконавцем. Якщо ні, то завтра щоб ч зайшла на сайт і подала хм офіційну скаргу на виконавця.

Останнє редагування:
Але всім все похєр
Я таки дожала його. Арешт знято. І то як я розумію що не я, а спілка приватних виконавців. Щойно прийшла постанова про зняття арешту. Уррра!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі