Не можу знайти кому перепродав Кредит+

• Автор теми Автор теми Николай Святой
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 862

Николай Святой

Форумчанин
Дописи
144
Реакції
56
Бали
5125
Николай Святой не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мав 4 кредити, 3 закрив, лишився кредит + (кредит з початку 2020 року). В УБКІ лише статус продано, інфи більше немає, хочу закрити і його у наступному місяці але не розумію де шукати. На пошти нічого не приходило, той номер тф вже неактивний. Боюсь рипатися їм дзвонити щоб ВП не відкрили, але закрити хочу і не знаю як. Допоможіть 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 (плюс таке питання. Тіло 4200, було 2 пролонгації по 2400, що там зараз без поняття, за яку суму суму реально домовитись з ними?)

Мав 4 кредити, 3 закрив, лишився кредит + (кредит з початку 2020 року). В УБКІ лише статус продано, інфи більше немає, хочу закрити і його у наступному місяці але не розумію де шукати. На пошти нічого не приходило, той номер тф вже неактивний. Боюсь рипатися їм дзвонити щоб ВП не відкрили, але закрити хочу і не знаю як. Допоможіть 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 (плюс таке питання. Тіло 4200, було 2 пролонгації по 2400, що там зараз без поняття, за яку суму суму реально домовитись з ними?)
ВП без суда не откроют, я в приложение кредит + не заходили?

ВП без суда не откроют, я в приложение кредит + не заходили?
А зараз без суду заборонені вп від приватних як було раніше? Це на період воєнного стану такі умови я так розумію. Не знаєте нічого не змінилося по вп під час війни? (Без суду)

Назад
Угорі