Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
С мошенниками всегда так.Доброго дня!
хочу навідатись до них за адресою, але за адресою Сікорського 8, сказали що залишився тільки їх архів. Ніхто не знає де їх шукати ?
Це пуста трата часу, жодної мфо немає за вказаною адресоюДоброго дня!
хочу навідатись до них за адресою, але за адресою Сікорського 8, сказали що залишився тільки їх архів. Ніхто не знає де їх шукати ?
Привіт. А навіщо вам вони ?Доброго дня!
Ви не вважаєте своє питання дивним?Привіт. А навіщо вам вони ?
???????Ви не вважаєте своє питання дивним?
Моє питання просте і лаконічне... А ось ваш пост - суцільне протиріччя.Звичайно щоб набити пику, проте це дарма згаяний час, зазвичай вони що щурі, по нірках ховаються.
Они вам и не скажут где они сидят. Боятся что могут их офис разнести.Доброго дня!
Ну от я наприклад зв'язувалась з ними в п'ятницю,після трешу по родичах.Ну і звичайно требувала щоб представили договір факторингу,і на якій підставі вимагають кошти.Мені сказали під'їдьте по адресі вказаній на нашому сайті,і вам все нададуть.А поштою нічого не відправляємо.От така справа.Они вам и не скажут где они сидят. Боятся что могут их офис разнести.
Мені також прийшло лист вимогаПодскажите, пожалуйста, что такое лист-вимога? Сейчас смс прислали что отправили по прописке. Я уже там не прописана и не живу давно. Надо съездить забрать? Зачем-то может пригодиться?