Не можу зайти в особистий кабінет, знову щось напевно мутять, в кого так само????

• Автор теми Автор теми Viktor88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Viktor88

Форумчанин
Дописи
150
Реакції
57
Бали
2625
Viktor88 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не можу зайти в особистий кабінет. Це тільки в мене так чи у всіх?
Безымянный.webp

Я в еврогроші не можу зайти, пише : «такого користувача не має». Намагалася з іншого свого номера, і натискала «забула пароль» — там таке саме.

Але смс йдуть регулярно і по дві однакових одразу. Перші з вимогою погасити борг, а хвилин ч/з 5 — з пропозицією отримання коштів, що все схвалено (коли на 5к, а коли на 8)
А коли намагалася додзвонитися — то «номер не обслуговується»

У меня та фuгня. По гоуфингоу сначала, у вас остался 1 день для погашения кредита и тут же : вам одобрен кредит. В лк пока не заходила.

По бистрозайму таже хрень,уже придлагають новий кредит.И че делать

Неможу зайти.И че думать

Всем все простили☺️

Брать точно не буду ,нах*р нада.А там будем смотреть чем ето все закончиться

Мне вчера паренёк-звонилка оттуда звонил.Разговаривал борзо,видимо вкурсе что мне ответ пришёл от Нацком, не в мою пользу.Но я повторный накатала с другими статьями.Звонилке говорю договор шлите юрист посмотрит и потом снова поговорим,он резко закончил разговор и пожелал хорошего дня.Как то так.

Т
Я в еврогроші не можу зайти, пише : «такого користувача не має». Намагалася з іншого свого номера, і натискала «забула пароль» — там таке саме.

Але смс йдуть регулярно і по дві однакових одразу. Перші з вимогою погасити борг, а хвилин ч/з 5 — з пропозицією отримання коштів, що все схвалено (коли на 5к, а коли на 8)
А коли намагалася додзвонитися — то «номер не обслуговується»
Тоже самое, сначала пишут, что продают,потом в суд падают , а потом ещё денег взять предлагают????

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі