Не можу зайти в кабінет MyCredit. Продали колекторам Фактор?

• Автор теми Автор теми Tanichka2904
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 831

Tanichka2904

Форумчанин
Дописи
58
Реакції
28
Бали
308
Tanichka2904 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вчора цілий вечір телефонував май кредит але я ні з ким не спілкуюсь то незнаю що :dntknw:хотів, сьогодні вирішила зайти в кабінет а пише що не має за таким номером, щодня телефонує фактор хто продав незнаю а сьогодні дельта м..але смс про продаж не було ні від кого

Вчора цілий вечір телефонував май кредит але я ні з ким не спілкуюсь то незнаю що :dntknw:хотів, сьогодні вирішила зайти в кабінет а пише що не має за таким номером, щодня телефонує фактор хто продав незнаю а сьогодні дельта м..але смс про продаж не було ні від кого
Ваші спроби зайти в кабінет, будь яка "канторка", відразу наражає Вас на мільйон з хвостиком дзвінків, це перевірено і не лише мною.
Фактор - це калли .
Якщо вони раніше працювали з деякими "канторками" то зараз чорт ногу зломить з ким.
До речі Вас не обов'язково продали, вони дзвонять і без продажу, і у мене по мілоа, так було. Закрила на рекви мілоа. А їм просто передали мене на продзвон.
Коли продають, повідомлять в 50%...тому не дивуйтесь.
І не переживайте Ви так, повірте, що вони знайдуть як Вас повідомити.
А Ви вже будете приймати рішення,що для Вас буде вигідно і краще.

Ваші спроби зайти в кабінет, будь яка "канторка", відразу наражає Вас на мільйон з хвостиком дзвінків, це перевірено і не лише мною.
Фактор - це калли .
Якщо вони раніше працювали з деякими "канторками" то зараз чорт ногу зломить з ким.
До речі Вас не обов'язково продали, вони дзвонять і без продажу, і у мене по мілоа, так було. Закрила на рекви мілоа. А їм просто передали мене на продзвон.
Коли продають, повідомлять в 50%...тому не дивуйтесь.
І не переживайте Ви так, повірте, що вони знайдуть як Вас повідомити.
А Ви вже будете приймати рішення,що для Вас буде вигідно і краще.
Та до мене можуть хоч цілодобово дзвонити ,аби чужих людей не чіпали

Зачем оно вам? Кто-кому и прочее? Забудьте за них и живите спокойно! Когда появятся деньги и останется желание оплатить тело...тогда и свяжетесь с ними сами.

Зачем оно вам? Кто-кому и прочее? Забудьте за них и живите спокойно! Когда появятся деньги и останется желание оплатить тело...тогда и свяжетесь с ними сами.
Не верю, что у кого-то остаётся такое желание ?

А зачем вам заходить в ваш кабинет на сайте сарайки?
Часто вижу такие посты. Что там надеетесь увидеть?

А зачем вам заходить в ваш кабинет на сайте сарайки?
Часто вижу такие посты. Что там надеетесь увидеть?
А вдруХ должок пропал ))) а после посещения "кабинета" + 100500 звонков, но это ерунда!

Да, я тоже знаю по себе, как заходила в кабинет, на следующий день миллион звонков, и думала почему же? А теперь понимаю. Не заходить туда и станет легче жить,????

Назад
Угорі