Щоденник Не могу так больше

• Автор теми Автор теми Aleksa0605
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 490
  • Перегляди Перегляди 15K

Aleksa0605

Форумчанин
Дописи
160
Реакції
198
Бали
2625
Aleksa0605 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ребят. Помогите. Я уже почти в петлю лезу. Очень тяжело. Сил моих больше нет. Это не жизнь а тупо существование

а какую помощь Вы просите? почему тяжело? дайте подробностей. у Вас проблемы с МФО или болит что-то)))? а то, может кто то и помог бы ,но не понятно как?

а какую помощь Вы просите? почему тяжело? дайте подробностей. у Вас проблемы с МФО или болит что-то)))? а то, может кто то и помог бы ,но не понятно как?
У меня как у всех на этом форуме дохера МФО
Що у вас сталось?Ви через МФО в петлю лізти хочете??
Ну да?
А какова причина Вашего "лезть в петлю"?
МФО

Ребят. Помогите. Я уже почти в петлю лезу. Очень тяжело. Сил моих больше нет. Это не жизнь а тупо существование
Пускай это грубо, но я всегда таким которые в петлю лезут советую сходить в детский онко центр и сказать эту фразу детям и их родителям, которые бороться за жизнь и хотят жить.
Петля ведь все решает!!!

Подумайте лучше ,стоит ли это жизни? Или стоит всё таки ещё пожить ) Порадоваться .Покажите свой характер)) Та хрен кто их этих ушлёпков заставитменя залезть в петлю ,подавятся)) :buuu::aggressive: Читайте форум ,а через время вам полегчает)

Та просто стан такий що немає сили з ними боротися. Як подумаю що скоро почнеться терор, я цього просто не переживу
Змініть номер.Нащо з ними боротись?Змініть своє відношення до ситуації.

Для початку візьміть себе в руки. А після цього поговоримо про ваші мфо.
Мфо не стоят, а безопасность и спокойствие моих близких нарушают по моей вине
Ну і що? Це вирішується за пару годин.

Мфо не стоят, а безопасность и спокойствие моих близких нарушают по моей вине
Хто вам таке сказав?В мене 18 МФО)))?
Моїх рідних і близьких ніхто не тероризував.Я максимально їх від цього уберегла.І ви,замість того,щоб думати про дурниці зробили б то саме.Поговоріть з усіма,порадьте встановити антиспам.Можливо хто змінить номер.Просто поясніть ситуацію,і що потрібно робити.

Подумайте лучше ,стоит ли это жизни? Или стоит всё таки ещё пожить ) Порадоваться .Покажите свой характер)) Та хрен кто их этих ушлёпков заставитменя залезть в петлю ,подавятся)) :buuu::aggressive: Читайте форум ,а через время вам полегчает)
Я не из
Для початку візьміть себе в руки. А після цього поговоримо про ваші мфо.

Ну і що? Це вирішується за пару годин.
У мене окремий випадок. Батьки номер ніколи не змвнять

У меня как у всех на этом форуме дохера МФО
У меня за мою историю около 37 мфо и в общем 126 кредитов ? всякое дурное тоже лезло в голову, но - все решаемо!!!!!!!!!!!!!! Все это решаемо!!!!! Хотя еще вроде не так давно мне казалось это невозможным!

Пускай это грубо, но я всегда таким которые в петлю лезут советую сходить в детский онко центр и сказать эту фразу детям и их родителям, которые бороться за жизнь и хотят жить.
Петля ведь все решает!!!
В мене теж бажання покінчити з собою. Але сьогодні після п"ятниці як пішла у просрочку по одному , в суботу по другому, завтра по третьому і т.д. Вже написала записку дочці. Але вже сьогодні дзінки із МФО , а їх понад 100 вже.,реагую спокійніше . Відморожуюсь. Не беру трубку. Вже дзвонили до дочки ,але вона сказала ,що не знає мене. Страх ще є. Бо 4 т.д. і плюс відсотки . Це для мене кошмарна сума. Але так сталось. як сталось. Будь що буде. В неділю виїзджаю до Італії на роботу. Хотіла б десь перезичити ті гроші , але немає в кого. Вже три МФО дзвонять, але поки що морожусь. Може коли трохи зароблю, можна буде тіло гасити. Не говорю,що повністю спокійна, ще є тваринний страх і паніка. Але потрібно жити . А із-за боргів лізти в петлю напевно не варто.

Назад
Угорі