Щоденник Не лише МФО. Дуже велика сума.

• Автор теми Автор теми broke_af
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 2K

broke_af

Форумчанин
Дописи
11
Реакції
3
Бали
128
broke_af не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю! Сподіваюсь, що я вчасно знайшов цей форум, бо вже завтра за класикою збирався влізти в ще один МФО-кредит, щоб закрити поточні МФОшні. Отже, мій досвід з МФО раніше був в цілому нормальний. Я брав позики тільки коли був впевнений, що вчасно віддам і частіше за все вибирав або нові МФО для менших відсотків, або шукав якісь промо-коди.

Ну, короче, в цілому все було нормально. Поки мені не дали кредитний ліміт в Монобанку, а потім в ПУМБ, а потім в FreeBank, а ще в Izibank і в БВР.

Перед війною жив не в Україні, працював закордоном, тоді й швиденько закрив перший кредитний ліміт в Моно. Потім на початку 2021-го повернувся в Україну, туди-сюди, зароблених грошей в певний момент почало не вистачати, бо щось додому нове купили, просто життя жити, ще щось, ну я і поліз в Ізі, бо шось там з Моно не вийшло. Дали мені ліміт, я його успішно використав. Думав, що от знову поїду закордон, та й на ізі цей Izi виплачу. А тут ба-бах — війна. Ну і вже на початку минулого року я знову скористався кредитним лімітом в Моно (чомусь вони мені його дали, ще й значно більший), бо потрібні були і гроші, і ще треба було платити в ізі, і взагалі був такий стан, що хотілося просто відчувати себе живим і найдивніше, що жити захотілося чомусь саме під час війни. Більше приділяти уваги саме собі. Потім ще й в особистому житті зʼявилось величезне, скажімо так, випробовування, яке змусило мене через пару місяців безперервного алкоголь-марафону зібрати себе наново і переосмислити своє ставлення до багатьох речей. Повернувся до спорту, ну як… почав займатись спортом вдома, ну і тут же повилізали всякі там різні потреби, протеїни-креатини, трохи одягу, труси-носки, добавки, а ще й вирішив замінити свій старенький айфон на трошки новіший, бо той вже ледве дихав. І це все «благополучно» йшло в розстрочку на Монобанк. А потім на горизонті зʼявився зручний і симпатичний додаток ПУМБ, де мені несподівано для мене дали доволі непоганий ліміт як раз в той час, коли потрібні були кошти ще й на допомогу мамі, бо там зі здоровʼям були проблеми. І все це, щоб ви розуміли, не працюючи офіційно. А фактично я взагалі тоді вже не мав ніякої роботи абсолютно, бо у нас почався весь цей ТЦК-треш і всьо. А ще компу старому прийшов капєц, тож навіть якийсь галімий спосіб заробітку онлайн мені тепер не світить. А я живу з дівчиною (ну, по суті, вже з дружиною) в маленькому місті на Харківщині, і не працюю. У мене немає ніяких запасів, взагалі нічого немає. Як і якогось доходу. Все це змушувало влізати в ще більшу кредитну кабалу. ПУМБ здавався таким пухнастим білим котиком поряд з ізібанком, тож завдяки ПУМБУ я закрив одразу і Ізібанк і Монобанк. А потім знову їх відкрив ахаха. А потім відкрив ще й БВР, але там не так страшно. А через деякий час мені ще й FreeBank дав доволі великий ліміт. У кожному з них використано повністю все станом на зараз. Ну і наостанок, коли вже почало прижимати я вліз чисто випадково (я не знаю що там у них на сайті за механізм, але якось це все відбулося ніби без мого підтвердження) в МФО NaVse, хоча я не хотів брати саме там, я просто продивлявся умови. Ну, не суть. Суть в тому, що це була велика сума, яка ставала ще значно більшою навіть при поверненні грошей вже на наступний день. Ну я 🤡 вирішив взяти в іншому МФО, щоб одразу закрити цей NaVse, бо там було ну просто щось захмарне і додатково заплатити майже всі щомісячні платежі, а також розстрочки в ПУМБ майже до кінця місяця.

Отже, станом на зараз мій борг по МФО (Slon і Credit Plus) становить ~23 тисячі гривень. На Слоні 5.200. На КредітПлюс - 18К.

А ще є купа майже щоденних платежів-розстрочок в ПУМБ на ~30 тисяч гривень.

А ще є важучий щомісячний FreeBank з заблокованим лімітом в мінусі майже ~25 тисяч гривень.

А також Monobank в мінусі 18+ тисяч гривень + розстрочки, платежі за які власне й ідуть в мінус. Чомусь поки без проблем.

А ще некомфортний Izibank, де треба закрити 8000 гривень.

Ну і маленьке кошеня, яке я ще хоч якось без ніяких проблем можу підняти щомісяця — БВР, де у мене обовʼязковий платіж лише 100 з копійками гривень.

Ну і загалом це сума ~125K, якщо порахувати абсолютно всі борги.

Післязавтра треба віддати за МФО, потім під кінець місяця треба знайти спосіб виплатити щомісячні платежі по кредиткам, деяким розстрочкам які ще в цьому місяці є в ПУМБі і починаючи з 1 по 31 ПУСБ знову засипаний платежами приблизно на 3 тисячі. Не питайте чим я думав. Я не знаю.

Зараз у мене постійний стрес через все це і я постійно бігаю у думках від однієї поганої до ще гіршої. а) піти воювати; б) піти стрибнути з моста в) взяти ще один МФО і пожити без стресу хоча б тиждень-два.

Розумію прекрасно, що тут не вирішують твоїх проблем, але хочу хоча б якоїсь підтримки у пошуку способу як мені з цього вибратись, бо я не знаю. «Не знаю» — це взагалі моє кредо останні два роки.

Читав, що тут у людей і безсоння, і тривожність, і паніка, і тд. Оце здається все починається і у мене. Рідні не знають в шо я вліз. Та навіть якщо й дізнаються, то нічим не допоможуть. Друзі? Ну ви ж розумієте. Я вже й з ChatGPT радився. Він теж якусь фігню пропонує.
А тут ще й прямо над блоком для написання коментарів така іронічно-чудова реклама, блін 😂

Вкладення

• IMG_1024.webp
    IMG_1024.webp
    48.5 Кб · Перегляди: 44
Останнє редагування:
Ну, Пчёл, я тоже по приколу чата спросил когда-то — как познакомиться с девушкой. А оно мне — Зачем? Можно с мальчиком познакомиться, так проще 🤣🤣🤣🤣 Эксперт, че тут ещё сказать 🙄😉
Ну мій ChatGPT вже налаштований під мене. Він про мене знає більше, ніж я сам про себе. У нього ж там є функція «памʼять», так шо з ним завжди цікаво побалакати. Ну а так, я мав на увазі, що від безнадії звернувся вже навіть до ШІ. Думав, може він мені шось оригінальне придумає, хто зна.

Ну мій ChatGPT вже налаштований під мене. Він про мене знає більше, ніж я сам про себе. У нього ж там є функція «памʼять», так шо з ним завжди цікаво побалакати. Ну а так, я мав на увазі, що від безнадії звернувся вже навіть до ШІ. Думав, може він мені шось оригінальне придумає, хто зна.
Те,що написано на форумі,ні один інтелект не скаже. Читайте,багато інформації.

Ну мій ChatGPT вже налаштований під мене.
Если бы чат под меня настроился, он точно двинулся бы, с моим-то юмором 🤣🤣🤣🤣
Ну и общение с ним хорошо, но главное не забывать что это чат. А не как другие — заменили им близкого человека, вроде полегчало, а тут — каак сказанул — и сразу: Ахтунг! Кааакой кашмааар!!! )))
Да и многое он делает хуже живого человека, потому как не думает, а уж тем более — не мыслит. Как то так)

Отже, сьогодні я спробував ще оформити кредит (типу рефінансування) в КапіБанк — відмовили (але нашо тоді взагалі пропонувати саме таку послугу — не дуже ясно). Ну, значить так треба було.
Ситуація така, що платити за МФО завтра нічим, але в мене ще немає ж прострочки там, тому трошки прикро. А попереду ще треба проплатити обовʼязкові платежі по всім моїм банкам, а ще розстрочки в ПУМБ. Що мені зараз, місцеві, можете порадити робити?

Отже, сьогодні я спробував ще оформити кредит (типу рефінансування) в КапіБанк — відмовили (але нашо тоді взагалі пропонувати саме таку послугу — не дуже ясно). Ну, значить так треба було.
Ситуація така, що платити за МФО завтра нічим, але в мене ще немає ж прострочки там, тому трошки прикро. А попереду ще треба проплатити обовʼязкові платежі по всім моїм банкам, а ще розстрочки в ПУМБ. Що мені зараз, місцеві, можете порадити робити?
Що і всім. Не лізти в петлю з кредитами.
Зупинитись і відкладати кошти на лояльні умови з часом.

Що і всім. Не лізти в петлю з кредитами.
Зупинитись і відкладати кошти на лояльні умови з часом.
Добре, припустимо, що це спрацює з МФО завдяки ігнору. Але як бути з банками? Особливо оцей БанкКредіт Дніпро (FreeBank) і Izibank здаються мені найагресивнішими в цьому плані. Якщо ПУМБ там деінде може навіть кредитні канікули по деяким платіжкам розстрочки зробити, а Монобанк чомусь поки спокійно записує все в мінус на основній картці і не блокує «білу», то оці банки здаються якимись не дуже лояльними. Я в такій, вибачте, жопі, ще ніколи не був. І було б нереально класно, якби я мав можливість відкладати, але мені зараз навіть ні з чого відкладати. Просто хочеться хоча б проблему з МФО вирішити. Ненавиджу себе за те, що поліз в них знову, але дуже тоді не хотілося прострочок у основних банках.
Ще от цікаво. А якщо я кину на МФО якісь умовні 200-300 гривень, це якось їх активує ще більше? Типу там /ти шо попутав, давай кидай всю суму, л0х/ чи навпаки для них це свідчитиме про те, що я намагаюсь? Чи їм взагалі пофіг?

А якщо я кину на МФО якісь умовні 200-300 гривень, це якось їх активує ще більше?
Звісно що ні.
Той самий ефект буде якщо ви тих 300 викинете в смітник
Типу там /ти шо попутав, давай кидай всю суму, л0х/ чи навпаки для них це свідчитиме про те, що я намагаюсь? Чи їм взагалі пофіг?
Останнє.

Звісно що ні.
Той самий ефект буде якщо ви тих 300 викинете в смітник

Останнє.

Весело. А можна питання? Ви от я бачу модератор сайту. Ви самі мали досвід з МФО / банками? Думаю, що так, але цікаво більше який це був борг і чи вирішили ви це все станом на зараз? Цікавить саме ваш досвід. Якщо не секрет, звісно!

Весело. А можна питання? Ви от я бачу модератор сайту. Ви самі мали досвід з МФО / банками?
До модераторства я прийшов на форум звичайним користувачем як ви.
Звичайно що мав і маю. І пару судів, які успішно виграв.
Думаю, що так, але цікаво більше який це був борг і чи вирішили ви це все станом на зараз?
Віз і нині там. Мене то не турбує зовсім.
Ну зробили мені написи і поблочили картки, арештували частину майна.
Зніс написи і все розблочили і зняли арешти.

Кому щось з шараг не до вподоби - напишу як і на початку 2019 : велкам до суду або на йух.
Цікавить саме ваш досвід. Якщо не секрет, звісно!
Погортайте пости мої ... розумію що багато, але писати одне і те саме 150 раз самі розумієте...

До модераторства я прийшов на форум звичайним користувачем як ви.
Звичайно що мав і маю. І пару судів, які успішно виграв.

Віз і нині там. Мене то не турбує зовсім.
Ну зробили мені написи і поблочили картки, арештували частину майна.
Зніс написи і все розблочили і зняли арешти.

Кому щось з шараг не до вподоби - напишу як і на початку 2019 : велкам до суду або на йух.

Погортайте пости мої ... розумію що багато, але писати одне і те саме 150 раз самі розумієте...

Я або зовсім тупий, або не бачу як пошукати саме ваші пости.

Вкладення

• IMG_1048.webp
    IMG_1048.webp
    42.5 Кб · Перегляди: 25
Я або зовсім тупий, або не бачу як пошукати саме ваші пости.
Ви поки що новенький на форумі і не всі функції форуму вам доступні.
Через деякий час ваш статус зміниться і будуть доступні.

Можете спробувати так :

1734093922726.webp

Місцеві, а підкажіть будь ласка, які МФО можна вважати ну хоча б найбільш адекватними. Такий собі рейтинг більш-менш нормальних (відносно решти) МФО, які в цілому можуть піти назустріч.

До модераторства я прийшов на форум звичайним користувачем
Скрізь кумовство
Місцеві, а підкажіть будь ласка, які МФО можна вважати ну хоча б найбільш адекватними. Такий собі рейтинг більш-менш нормальних (відносно решти) МФО, які в цілому можуть піти назустріч.
МФО і адекватність поняття не сумісні. Напишіть список своїх здобутків, так легше буде відповісти

Напишіть список своїх здобутків, так легше буде відповісти

Отже, станом на зараз мій борг по МФО (Slon і Credit Plus) становить ~23 тисячі гривень. На Слоні 5.200. На КредітПлюс - 18К.

Чомусь до речі щойно дзвонили Кредіт Плюс, але я вимкнув мікрофон і слухав. Помовчали, представились і я скинув їх. Якого чopтa вони дзвонять вже зараз, хоча прострочки ще фактично немає?

Чомусь до речі щойно дзвонили Кредіт Плюс, але я вимкнув мікрофон і слухав. Помовчали, представились і я скинув їх. Якого чopтa вони дзвонять вже зараз, хоча прострочки ще фактично немає?
Нагадують. Обидва ці сараї відносно нормальні. Дзвінками задовбуть але при якісному ігнорі запропонують тіло ,а то і менше. Почитайте профільні теми про них

Назад
Угорі