Starfin Не бійтеся їх. Це лапочки.

• Автор теми Автор теми Volodymyrovy4
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 3K

Volodymyrovy4

✩ Premium ✩
Дописи
710
Реакції
838
Бали
473
Volodymyrovy4 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Інфа для тих хто шукає відгуки про санкредит та старфін.
В мене вони вже пів року. Я їх закривав, брав, знову закривав. Контори нормальні. Крім того що строчать на день по 2-3 смс з погрозами про обдзвін третіх осіб, то все лякалка. Вони нікому не дзвонять, лише вам, пишуть теж лише вам. Через місяць можна закрити за тіло + 100-200 грн. Через 5 днів знову дають і так по колу😂

В мене вони вже пів року. Я їх закривав, брав, знову закривав. Контори нормальні. Крім того що строчать на день по 2-3 смс з погрозами про обдзвін третіх осіб, то все лякалка. Вони нікому не дзвонять, лише вам, пишуть теж лише вам. Через місяць можна закрити за тіло + 100-200 грн. Через 5 днів знову дають і так по колу😂
А лист за місцем реєстрації надсилають?)

Їх краще повністю ігнорувати чи спілкуватись?

А лист за місцем реєстрації надсилають?)
Ні, вони бідна контора.

Їх краще повністю ігнорувати чи спілкуватись?
Я ігнорував, коли було сумно то спілкувався, але нічого конкретного не говорять. Торгуватися люблять, можете подзвонити і сказати що закриєте за тіло +500 грн, вони погодяться, можете ігнорити і закриєте просто за тіло. Будуть телефонувати кожні 3-5 звилин декілька днів, потім будуть писати смс по 2-4 шт на день - лякалки, та і все.

Не подадуть, але 20к це багато, домовляйтеся на платежі, саме тіло.

Не подадуть, але 20к це багато, домовляйтеся на платежі, саме тіло.
Я їх 2 чи 3 рази закривав за тіло + пару сотень грн. Але мені весь час погоджували, менеджер Артем навіть питав, чому я придумав собі такий вид заробітку))

Мені сьогодні писали за тіло, попросила розбити на частини
Погрожують, що подадуть в суд
Мені сьогодні пропонували за тіло, я сказала щоб розбили на частини, менеджер Олександр сказав що ні, і написав адресу моєї роботи

Куди це ще передали, хто знає? 5 днів прострочки.

Вкладення

• Screenshot_2025-04-28-16-07-45-80_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.webp
    Screenshot_2025-04-28-16-07-45-80_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.webp
    76.8 Кб · Перегляди: 96
Добрий день
Ось і в мене скоро почнуться прострочки,ось і читаю що взагалі від них очікувати((

У мене кредит у них – старфін. Тіло 10к, я виплачував усі платежі, і ще додатково 2200 закинув, аби зменшити нарахування, загалом уже 10к мабудь закинув їм. На остаточну суму коштів не залишилося.

Зараз надіслали досудову вимогу після місяця просрочки, пропонували вже рази 2-3 закрити за 7800(залишок тіла) поки коштів немає. Санкредіт ще був їх – закрив, там було тіло 1.5к, за пропозицією від них.
На форумі вже сказали що лякалка звичайна... але все одно не зрозуміло – що та як діяти, і які шанси витратитися ще на суд із ними, бо кошти не передбачаются ще найближчого місяця для них.

У мене кредит у них – старфін. Тіло 10к, я виплачував усі платежі, і ще додатково 2200 закинув, аби зменшити нарахування, загалом уже 10к мабудь закинув їм. На остаточну суму коштів не залишилося.

Зараз надіслали досудову вимогу після місяця просрочки, пропонували вже рази 2-3 закрити за 7800(залишок тіла) поки коштів немає. Санкредіт ще був їх – закрив, там було тіло 1.5к, за пропозицією від них.
На форумі вже сказали що лякалка звичайна... але все одно не зрозуміло – що та як діяти, і які шанси витратитися ще на суд із ними, бо кошти не передбачаются ще найближчого місяця для них.

шанс - 0%.

Вони завжди передають на факторинги

В мене - Ел.Ен.Груп., закрив з ними за тіло.
Але, думаю, не тільки їм продають.

Назад
Угорі