Не бійтесь своїх коханих!

• Автор теми Автор теми Nataliiau
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 3K

Nataliiau

Форумчанин
Дописи
35
Реакції
58
Бали
5090
Nataliiau не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І от, це сталось! Я призналась чоловікові... Страшно було, капець. А він мені: "і це все? Це все, чому ти своя, не своя?". Так, я дуже боялась, що йому подзвонять, дуже - не те слово. Дівчата, ми не самі!!! Це так чудово. Все буде добре. Тепер, я точно знаю. Я, навіть, подумати не могла, що це так просто. Повірте, вас теж люблять. Не бійтесь. Я чекала в морду, а отримала в серце..

Это здорово что ваш любимый так отреагировал))) вам повезло ))) Вдвоем уже легче будет противостоять, уже поддержка есть))))

І от, це сталось! Я призналась чоловікові... Страшно було, капець. А він мені: "і це все? Це все, чому ти своя, не своя?". Так, я дуже боялась, що йому подзвонять, дуже - не те слово. Дівчата, ми не самі!!! Це так чудово. Все буде добре. Тепер, я точно знаю.
Ну любимые,если действительно любимые,то так и реагируют))

Я, про те, що ми дарма не віримо своїм найріднішим! Тепер, для мене ще мамі признатись лишилось і більше нічого не страшно, хай хоч до президента додзвонитися!

І от, це сталось! Я призналась чоловікові... Страшно було, капець. А він мені: "і це все? Це все, чому ти своя, не своя?". Так, я дуже боялась, що йому подзвонять, дуже - не те слово. Дівчата, ми не самі!!! Це так чудово. Все буде добре. Тепер, я точно знаю. Я, навіть, подумати не могла, що це так просто. Повірте, вас теж люблять. Не бійтесь. Я чекала в морду, а отримала в серце..
Ви дуже правельно вчинили я радий за вас що ви наважились! Далі тільки позитивні думки! Удачі вам.

Рада за вас. Я всегда придерживаюсь мнения, что самым близким нужно говорить правду в сложных ситуациях, иначе, как можно ждать от них поддержки. Вот только зачем вы так грубо о себе: "в морду"???

Це чудово коли у вас саме такий чоловік....але ж вони різні і реакції теж різні. Мій чоловік мене перший місяць залишив без грошей навіть на продукти,поїхав в ато і розбирайся сама як хочеш,їж з дитиною що хочеш....а потім відійшов,але ж сам факт,тепер розумієш що надіятись можеш лише на себе.....брат рідний взагалі гірше колекторів...і від них нервова напруга,та ще й брат після кожного дзвінка та повідомлення звонить і так виносить мозок....

Nataliiau, прямо моя история. Точно как у меня вначале. Очень боялась, что муж разведется. Долой сомнения. Все кто ещё не рассказал близким, сделайте это как можно скорее.
Хотела бы и я признаться.. но страшно до смерти прям
Борюсь пока сама
Признание облегчает жизнь. Не нужно вздрагивать от каждого звонка у близких, ходить плакать по углам. Все равно узнают. Лучше сами расскажите все. Вот соберитесь с мыслями и вперёд!

А я очень жалею о том что не рассказала мужу раньше.Очень поздно я узнала какой он на самом деле.Просто ушел от меня от детей и скорее всего от моих проблем.Жаль что только сейчас я поняла сколько время и сил я тратила на этого человека.Сейчас уже прошло 4 мес как он ушел.За все это время один раз только пришел и то за документами на прицеп от машины.Печально но я держусь и уже почти не плачу...

А я очень жалею о том что не рассказала мужу раньше.Очень поздно я узнала какой он на самом деле.Просто ушел от меня от детей и скорее всего от моих проблем.Жаль что только сейчас я поняла сколько время и сил я тратила на этого человека.Сейчас уже прошло 4 мес как он ушел.За все это время один раз только пришел и то за документами на прицеп от машины.Печально но я держусь и уже почти не плачу...
В самой сложной ситуации люди всегда и показывают свое истинное лицо....

Мій (так давно це було, здається, наче в минулому житті, а по факту - нема ще й року) теж мене підтримав , слова впоперек не сказав, настояв щоб закрити борг перед Приватом близько 30 000 грн винесло сумарно, а може й більше (закрили вже), а на решу МФО забили і забули.
Лиш тепер деколи рідко і дуже тонко може під"їбнути. Ну то таке. А до того я рік приховувала, переживала, хотілося на край світу від цього всього втекти, а деколи і на інший світ. Для мене то був страшний позор. Єслі шо, то мої кредити почалися з того, що я програла трохи в покер онлайн... й рішила відігратися за рахунок кредитки. Ну, а потім стандартний сценарій - МФО одне, друге, п"яте ,десяте...

Мій (так давно це було, здається, наче в минулому житті, а по факту - нема ще й року) теж мене підтримав , слова впоперек не сказав, настояв щоб закрити борг перед Приватом близько 30 000 грн винесло сумарно, а може й більше (закрили вже), а на решу МФО забили і забули.
Лиш тепер деколи рідко і дуже тонко може під"їбнути. Ну то таке. А до того я рік приховувала, переживала, хотілося на край світу від цього всього втекти, а деколи і на інший світ. Для мене то був страшний позор. Єслі шо, то мої кредити почалися з того, що я програла трохи в покер онлайн... й рішила відігратися за рахунок кредитки. Ну, а потім стандартний сценарій - МФО одне, друге, п"яте ,десяте...
Багато у Вас МФО?

Назад
Угорі