НБУ и смена данных

• Автор теми Автор теми Mashken
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 3K

Mashken

Читач
Дописи
12
Реакції
1
Бали
848
Mashken не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый вечер! Подскажите хочу написать в НБУ на Манивео, о переплате кредита пролонгациями. Но поменяла паспорт в связи с за мужеством, а данные в Манивео не меняла, соответственно и договор на старые данные. Нужно ли теперь менять данные и запрашивать в Манивео новый договор или отправлять тот договор который есть? Спасибо за ответы

В обращении вообще можете не указывать паспортные данные. Таких требований в Законе нет.
Вы направляли письменный запрос в Манивео? Какие данные и документы от них получили?
Не нужно в жалобе в НБУ вообще признавать, что с Манивео заключен договор и Вы получали средства в кредит. Вы сначала подумайте, как Вы докажите, что платили на Манивео по кредиту. У Вас есть чеки, квитанции, банковские выписки, расчеты от Манивео?

В обращении вообще можете не указывать паспортные данные. Таких требований в Законе нет.
Вы направляли письменный запрос в Манивео? Какие данные и документы от них получили?
Не нужно в жалобе в НБУ вообще признавать, что с Манивео заключен договор и Вы получали средства в кредит. Вы сначала подумайте, как Вы докажите, что платили на Манивео по кредиту. У Вас есть чеки, квитанции, банковские выписки, расчеты от Манивео?
Я взяла договор с лк, да есть все чеки

Mashken, с ЛК - не документ.
Что в чеках? Кто получатель и назначение платежей?

Есть с бокса там получателей манивео, и есть с приват24 та не указан. То есть нужно запрашивать в МФО документи?
Стоит ли менять дание в личном кабинете?

Я теж на манівео написала туди і теж щодо переплат. Надіюся що їх тварів там потрясе НБУ трохи))))

Я теж на манівео написала туди і теж щодо переплат. Надіюся що їх тварів там потрясе НБУ трохи))))
А ви запрошували у них документи?
Mashken, да. И ничего в таком запросе не признавать.
Советую ознакомиться:

А дані в лк змінювати? Чи не представлять вони потім як мошенничество? Якщо дані нові не вкажу

Про дані не зовсім розумію. Якщо ви брали до шлюбу , то є ж свідоцтво про одруження. Навіщо десь міняти?

Mariana9720, Mashken, а зчого ви взяли, що навіть при "позитивній" відповіді від НБУ вам шарага поверне кошти ???
Про дані не зовсім розумію. Якщо ви брали до шлюбу , то є ж свідоцтво про одруження. Навіщо десь міняти?
Є ІПН і він присвоюється раз і назавжди.

Mariana9720, Mashken, а зчого ви взяли, що навіть при "позитивній" відповіді від НБУ вам шарага поверне кошти ???
Ну позитивну відповідь ще отримати треба) а так то написати ніколи не зашкодить...

Є ІПН і він присвоюється раз і назавжди.
Так, є іпн. Просто кажу що дані міняти не треба

Ну позитивну відповідь ще отримати треба) а так то написати ніколи не зашкодить...
Спірне твердження... дуже багато людей вже "поплатилися" завдяки таким рішенням... прислухайтесь до порад які вам вище написали, а саме : ні в якому разі не можна визнавати, що ви підписували договір чи отримували кошти ...

Спірне твердження... дуже багато людей вже "поплатилися" завдяки таким рішенням... прислухайтесь до порад які вам вище написали, а саме : ні в якому разі не можна визнавати, що ви підписували договір чи отримували кошти ...
Той кредит вже закритий. А я хочу помсти. Хай потрясе їх там НБУ. Але все ж, скільки судових рішень читала, ну ні разу не найшла те що людина чистом в нацфін чи в нбу визнала договір
Если с ЛК это не документ,то значит мы не кому не должны)
Ахаха правильно

Той кредит вже закритий. А я хочу помсти. Хай потрясе їх там НБУ. Але все ж, скільки судових рішень читала, ну ні разу не найшла те що людина чистом в нацфін чи в нбу визнала договір
:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
А де ви взагалі в судових рішеннях читали про листи в НКФУ ?
Це вже точно не могли )) Він тільки 4 дні тому "регулятором" став ... проте навіть не він, а окрема спеціалізована спецструктура, яка навіть свою абревіатуру ще толком не має )))

:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

А де ви взагалі в судових рішеннях читали про листи в НКФУ ?

Це вже точно не могли )) Він тільки 4 дні тому "регулятором" став ... проте навіть не він, а окрема спеціалізована спецструктура, яка навіть свою абревіатуру ще толком не має )))
Я читала судові рішення щоб розуміти загальну картину як це все відбувається. Поки ніде не найшла те що хтось програв суд, бо написав скаргу в нацкомфінпослуг чи в нбу. При хорошому адвокату в суді можна в пух і прах грьобану шарагу рознести...манікам переплачено дофіга. Я тоді налякана була як заєць.
Ох як я хочу щоб хоть оштрафували ту срану шарашкіну кантору...

Я читала судові рішення щоб розуміти загальну картину як це все відбувається. Поки ніде не найшла те що хтось програв суд, бо написав скаргу в нацкомфінпослуг чи в нбу. При хорошому адвокату в суді можна в пух і прах грьобану шарагу рознести...манікам переплачено дофіга. Я тоді налякана була як заєць.
Ох як я хочу щоб хоть оштрафували ту срану шарашкіну кантору...
Бажання зрозуміле, проте ...
Поки ніде не найшла те що хтось програв суд, бо написав скаргу в нацкомфінпослуг чи в нбу.
І не знайдете, якщо це не буде особисто ваша справа.

Ахаха правильно
Кто кого потресет!
Не питайте илюзий

Назад
Угорі