НБУ. ВАФК. Ваша готівочка

• Автор теми Автор теми Sjl28
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

Sjl28

Форумчанин
Дописи
118
Реакції
20
Бали
318
Sjl28 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хтось пробував писатиа них? Які результати? По попередніх кредитах море грошей переплатила. Зараз у прострочці ,багато хочуть,почали розсилати смс, рідним точно, але я контактними їх не вказувала,може вже всім розіслали. Комусь удавалось через НБУ їх за тіло або тіло +%до прострочки закрити їх?

Хтось пробував писатиа них? Які результати? По попередніх кредитах море грошей переплатила. Зараз у прострочці ,багато хочуть,почали розсилати смс, рідним точно, але я контактними їх не вказувала,може вже всім розіслали. Комусь удавалось через НБУ їх за тіло або тіло +%до прострочки закрити їх?
Прочитайте внимательно про готивочку. там куча разных тем. И найдёте все ответы!

где то через годик они сами вам начнут предлагать .......

где то через годик они сами вам начнут предлагать .......
?А за цей час всіх задовбуть! Як же їх позатикати ,сараї ці довбані? Я вже з дому виходжу з однією думкою : Хоч би нікого знайомого не зустріти,бо х/з кого яка шарага дрючить за мене.?

?А за цей час всіх задовбуть! Як же їх позатикати ,сараї ці довбані? Я вже з дому виходжу з однією думкою : Хоч би нікого знайомого не зустріти,бо х/з кого яка шарага дрючить за мене.?
Не переживайте, через пару месяцев про вас забудут и перестанут обсуждать.Да и вам через пару месяцев станет абсолютно фиолетово звонят ли кому то за вас .. Поверьте..

Я б ещё за мнение людей мля, переживал. Если вам облом читать, то я вам скажу, спустя год просрочки, пришли ко мне домой, и дали листок с вымогой, тело 3к, оплатить просят 3500. точка. А если вы зависите от мнения- то мне вас жалко очень!!!

Делайте как я, личико кирпичом и шурую вся такая на поx....х...:pardon:

Вам больше не о чём переживать, кроме как о том, что подумают о Вас посторонние?

Вам больше не о чём переживать, кроме как о том, что подумают о Вас посторонние?
Та мені, то поx..., а от батькам,то дуууже не поx... У них можуть бути аеликі проблеми через мене,і якщо дійдедо школи чи до батьків однокласників сина,то це буде повна .опа. А хто що про мене думає,то особисто мені по барабану,так завжди було)) Я завжди була популярною особистіcтю,завжди було що про мене поговорити,особливо пліткарям із нашого села ( особливо у підлітковому віці). Але зараз мабуть пік популярності

Та мені, то поx..., а от батькам,то дуууже не поx... У них можуть бути аеликі проблеми через мене,і якщо дійдедо школи чи до батьків однокласників сина,то це буде повна .опа. А хто що про мене думає,то особисто мені по барабану,так завжди було)) Я завжди була популярною особистіcтю,завжди було що про мене поговорити,особливо пліткарям із нашого села ( особливо у підлітковому віці). Але зараз мабуть пік популярності
Зато память о вас будет долгой)))
А родителям популярно объясните,что б не обращали внимание на подобную ерунду.

Это Ваша недоработка, родителей и всех, кого Вы считаете мнение важным надо предупредить.

Назад
Угорі