Назначили дату рассмотра дела, но не указали зал заседаний.

• Автор теми Автор теми natali2222
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

natali2222

Форумчанин
Дописи
215
Реакції
80
Бали
1825
natali2222 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім. Маю виконавче провадження. Не щодавно подала на снос . В чорв в дію прийшло повідомлення. Що засідання відбудеться 12.05. час вказаний в зал засідань не вказано. Виконавче не зупинено. В кого таке було. Що це означає? Мені потрібно з'явитися в суд

Доброго дня всім. Маю виконавче провадження. Не щодавно подала на снос . В чорв в дію прийшло повідомлення. Що засідання відбудеться 12.05. час вказаний в зал засідань не вказано. Виконавче не зупинено. В кого таке було. Що це означає? Мені потрібно з'явитися в суд
Потрібно не на Дію надіятись, а дивись всю інфу на сайті того суду де відбувається засідання.
Виконавче провадження на основі чого має бути зупинено?
Ви зносете ВНН чи відміняєте виконав.провадження?Самостійно?
В суд не обов'язково з'являтися.

Потрібно не на Дію надіятись, а дивись всю інфу на сайті того суду де відбувається засідання.
Виконавче провадження на основі чого має бути зупинено?
Ви зносете ВНН чи відміняєте виконав.провадження?Самостійно?
В суд не обов'язково з'являтися.
Зупиняю виконавчі дії. За допомогою провової допомоги. . Тобто за допомогою юриста
Хотіла на писати борг вийшло не те що хотіла

У вас есть ухвала об открытии производства?
В ней должно быть написано с вызовом сторон, или нет будет рассмотрение

У вас есть ухвала об открытии производства?
В ней должно быть написано с вызовом сторон, или нет будет рассмотрение
Ухвала не має. В дія в повідомленні описано . Справу будуть розглянуті . Що виконавчий напис не підлягає виконанню. Час вказали а зал засідань ні. Сторони по справі . Доповідач суддя і я відповідач.. Саме виконавчий не зупинено..
А юрист ваш не в курсе?)))
Ще ні

Ухвала не має. В дія в повідомленні описано . Справу будуть розглянуті . Що виконавчий напис не підлягає виконанню. Час вказали а зал засідань ні. Сторони по справі . Доповідач суддя і я відповідач.. Саме виконавчий не зупинено..

Ще ні
Ок, зайдем с другой стороны.
Повестку получали? Укрпочтой, на эмеил, смской? Если да, то с вызовом сторон и тогда, вам придется или идти в суд, или писать дополнителтное заявление, что бы рассматривали без вас.
Или сделайте еще проще, наберите помошника судьи и уточните.
А то вам, сейчас гении юриспруденции, расскажут, что идти не обязательно. Вы не явитесь дважды и оставят ваш иск без рассмотрения и сгорит у вас суд сбор и время

Ще ні
Можливо ще не розглядали. Тільки в Середу документи в суд віднесла. А в чора прийшла повідомлення в дію
Ок, зайдем с другой стороны.
Повестку получали? Укрпочтой, на эмеил, смской? Если да, то с вызовом сторон и тогда, вам придется или идти в суд, или писать дополнителтное заявление, что бы рассматривали без вас.
Или сделайте еще проще, наберите помошника судьи и уточните.
А то вам, сейчас гении юриспруденции, расскажут, что идти не обязательно. Вы не явитесь дважды и оставят ваш иск без рассмотрения и сгорит у вас суд сбор и время
Ще нічого не отримала. Тому що тільки 20.04.документи віднесла в суд. А в чора в повідомленні в дія прочитала що суд призначив сазідання на 12.05. час в казали зал засідань ні. Сторони по справі тільки я і суд.

Можливо ще не розглядали. Тільки в Середу документи в суд віднесла. А в чора прийшла повідомлення в дію

Ще нічого не отримала. Тому що тільки 20.04.документи віднесла в суд. А в чора в повідомленні в дія прочитала що суд призначив сазідання на 12.05. час в казали зал засідань ні. Сторони по справі тільки я і суд.
ну..подождите недельку, если не будет информации, свяжитесь с удом и уточните как будет рассматриваться дело

natali2222, а краще сходіть в суд,зверніться до помічника судді і будете знати все про ваше засідання.
Це буде надійніше.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі