Навалилося все одразу(((

• Автор теми Автор теми Ptashechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 367

Ptashechka

✩ Premium ✩
Дописи
247
Реакції
280
Бали
3725
Ptashechka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні прийшло сповішення в приват про блокування рахунку виконавчою службою 😫
Зайшла в дію - відкрите ВП.

Це капец! Без попередження, просто блоканув *нехороша людина* Назарій рахунок через 200 грн +350 за виконавчі послуги. Разом 550 грн. А діло було у серпні 2024 року. В селі святкували з племіннецею день-народження. Година 9 вечора. Пили енергетики. Підійшло людей 6 чи 8. Сказали, що розпивати алкоголь не можна в громадському місті, вручили папірчик і пішли. Ми подумали, що це якійсь пранк. Бо яке громадське місце? Я папірчик викинула у наближчу мусорку.

А сьогодні прилетіло ВП. Для чого одразу рахунок блокувати??? Ну виписали би штраф у Дію. Я би сплатила і на тому би розійшлися. Так в Дії за весь рік нічого не приходило, лише від гайців за відсутність страховки.

В кого є досвід, через скільки чекати розблокування після сплати ВП через Дію?

Сьогодні прийшло сповішення в приват про блокування рахунку виконавчою службою 😫

Це капец! Без попередження, просто блоканув *нехороша людина* Назарій рахунок через 200 грн +350 за виконавчі послуги. Разом 550 грн. А діло було у серпні 2024 року. В селі святкували з племіннецею день-народження. Година 9 вечора. Пили енергетики. Підійшло людей 6 чи 8. Сказали, що розпивати алкоголь не можна в громадському місті, вручили папірчик і пішли. Ми подумали, що це якійсь пранк. Бо яке громадське місце? Я папірчик викинула у наближчу мусорку.

А сьогодні прилетіло ВП. Для чого одразу рахунок блокувати??? Ну виписали би штраф у Дію. Я би сплатила і на тому би розійшлися. Так в Дії за весь рік нічого не приходило, лише від гайців за відсутність страховки.

Штраф за енергетики? Щось нове...

А ще я читаю часом скарги на тяжке, сумне та одноманітне життя....

До приватного виконавця звернулася держ.установа, а не до ДВС ? Це щось новеньке.... І що як "папірчики" вручали Ви ніде своєї візи не ставили, Вас не ознайомлювали з протоколом про А/П ?.....

До приватного виконавця звернулася держ.установа, а не до ДВС ? Це щось новеньке.... І що як "папірчики" вручали Ви ніде своєї візи не ставили, Вас не ознайомлювали з протоколом про А/П ?.....
Чого приватного? Державний, контакти вказані двс. Ні, ніякого ознайомлення не було. Паспортні дані записані з моїх слів, паспорт не показувала. Шкодую, що назвала спражнє прізвище. Вулицю назвала сусідню.

Гандонський Гановський Назарій Іванович, я знаю, що ти слідкуєш за моїм життям і читаєш цей форум! Негайно розблокуй мої рахунки на підставі сплати вп 20.11.25. А то приїду в Капустинці і всім розкажу, що моя дитина від тебе 😂

Гандонський Гановський Назарій Іванович, я знаю, що ти слідкуєш за моїм життям і читаєш цей форум! Негайно розблокуй мої рахунки на підставі сплати вп 20.11.25. А то приїду в Капустинці і всім розкажу, що моя дитина від тебе 😂
Краще зателефонувати йому, та скинути на вайбер чи ел. пошту доказ сплати заборгованості за ВП. Розблокує одразу....а так доки дитину на свіданку не привезем,то можна чекати довгенько.

Краще зателефонувати йому, та скинути на вайбер чи ел. пошту доказ сплати заборгованості за ВП. Розблокує одразу....а так доки дитину на свіданку не привезем,то можна чекати довгенько.
Не можу. Я походу у нього в чорному списку і на вайбер, і на телефоні 😄

:ahaha: :ahaha: :ahaha:
Это серьезная угроза)

Сплатіть і забудьте. Чи й не проблема. В мене таке теж давно було, приїхав в глухе село до знайомого, сиділи біля магазину, і тут з'явилась ініціативна група , щодо розпивання в громадських місцях, але ... пиво виявилось безалкогольним, і тому ініціативна група пішла далі без паспортних даних. Ось про інший трабл тут розкажу, якщо можна. Сплатив штраф пдр, який вже подвоївся, в дії, карткою, дія попросила дані картки , ввів, оплатив, через день статус в обробці змінився на сплачено, і на цьому якби все.Але по цьому штрафу прийшов арешт,як за не сплачений.Пішов розбиратись,поніс чек.В роздрукованому чеку платіж видно тільки з банкінгу банку, де не вказано реквізити викнавчої,а вказана як покупка в дії.Дія ж показує статус ,що платіж проведено не в дії, і тому чек не надає,з живим оператором не зв'язали, чат бот після десятої спроби задати питання начав ганять маячню по колу. Я звісно розстроївся, потім , просто заплатив ще раз через касу Приватбанку, і на цьому забув про це.Інші варіанти виконавця не влаштовували,чек оплати ,який приніс виконавця не вашував, і статус в дії дивитись не схотів.

Вкладення

• IMG_20251122_055806_066.webp
    IMG_20251122_055806_066.webp
    36.9 Кб · Перегляди: 9
  • IMG_20251122_055950_208.webp
    IMG_20251122_055950_208.webp
    34.3 Кб · Перегляди: 18
я так понял, что с Вами стоит быть предельно осторожным, мало ли)))

Сплатіть і забудьте. Чи й не проблема.
Та я одразу ж сплатила, як в приват прийшло повідомлення про блркування. Але Назар рік роздуплявся мені штраф прислати (сама сплатити не могла, бо немала реквізитів і номера постанови). Тепер певно буде рік роздуплятися, щоб арешт зняти

Назад
Угорі