Національний кешбек: на що можна витратити?)

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 360

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36960
Рішення
10
Реакції
95594
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шановні, підкажіть, на що можна витратити гроші з картки "Національний кешбек"? Скільки пробував, ніде не вдається, пише, що відхилено))).
Хтось щось вже купляв за нього?)
На які потреби можна витратити Національний кешбек?

Шановні, підкажіть, на що можна витратити гроші з картки "Національний кешбек"? Скільки пробував, ніде не вдається, пише, що відхилено))).
Я вже десь пів року оплачую комуналку.))) Інтернет ніби можна, квитки в кінотеатр (але не пробувала).
Мобільний поповніть.

Комуналка, інтернет, мобільний, Макдональдс (та деякі інші заклади харчування)

Зрозуміло. То вони ще повинні брати участь в цьому. В вони мабуть не беруть, тому і не проходить оплата.

Мобільний звязок, макдоналдс, транспорт - метро поповнюю

У нас нема🤷

У нас бесплатно
Не заздрю( тоді залишається комуналка, і може якісь заклад харчування тіпа мака чи львівських круасанів, пекарні із кодами мсс
Я так просто Гуглила який мсс використовує необхідний мені заклад
А і доречі я за зуб платила ще цим кеш беком, частково, то в стоматології теж працює

Вкладення

• IMG_7774.webp
    IMG_7774.webp
    129.8 Кб · Перегляди: 9
  • IMG_7776.webp
    IMG_7776.webp
    112.2 Кб · Перегляди: 14
а його ж ніби як можна на акції витратити
На какие?

Не заздрю( тоді залишається комуналка, і може якісь заклад харчування тіпа мака чи львівських круасанів, пекарні із кодами мсс
Я так просто Гуглила який мсс використовує необхідний мені заклад
А і доречі я за зуб платила ще цим кеш беком, частково, то в стоматології теж працює
О як. Дякую

Я НацКешбеком АлексКредит гасив) У них MCC код підходить під перелік дозволених по карті НацКешбеку, не знаю як вони це провернули, але - факт)

Назад
Угорі