Я и только я
Форумчанин
- Дописи
- 196
- Реакції
- 231
- Бали
- 193
Я и только я не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Національний банк відкликав ліцензії у восьми фінустанов на підставі поданих ними заяв
9 груд. 2020 17:10Національний банк України відкликав (анулював) ліцензії на надання фінансових послуг у восьми фінансових установ на підставі поданих ними заяв.
Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив такі рішення на засіданні 04 грудня 2020 року:
- Відкликати усі наявні ліцензії:
- у ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ “КРЕДИТ ЕКСПЕРТ” (ЄДРПОУ 38744602) дві ліцензії – на надання коштів у позику, в тому числі й на умовах фінансового кредиту, та послуг з факторингу;
- у ТОВ “ФАКТОРИНГОВА КОМПАНІЯ “КВАНТА” (ЄДРПОУ 38354587) чотири ліцензії – на надання коштів у позику, в тому числі й на умовах фінансового кредиту, послуг з факторингу, послуг з фінансового лізингу, а також надання гарантій.
- Відкликати декілька з наявних ліцензій:
- у ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ ФІН ПЕЙ” (ЄДРПОУ 41538600) дві ліцензії – на надання послуг з фінансового лізингу, а також надання гарантій. У фінустанови залишилися чинними ще дві ліцензії – на надання коштів у позику, в тому числі й на умовах фінансового кредиту, а також послуг з факторингу.
- Відкликати ліцензію на надання гарантій:
- ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ “АТЛАНТІС КАПІТАЛ” (ЄДРПОУ 38090415);
- ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ “БІЗНЕС КАПІТАЛ” (ЄДРПОУ 40489610);
- ТОВ “ФК СТЕРЕЛІНГ” (ЄДРПОУ 41807929);
- ТОВ “ФАКТОР ВЕСТ” (ЄДРПОУ 41830350);
- ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ “ФЛАЙ ФІНАНС” (ЄДРПОУ 39807893).
Після відкликання ліцензій фінустанова позбавляється права провадити діяльність за видами відкликаних ліцензій. Відкликання ліцензій не позбавляє фінустанову від виконання своїх зобов’язань перед кредиторами