Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У меня уже месяц как висит. Но это не выгодно. Очень большие переплаты. Ждите, скоро тело предлагать будут.Кто знает, сколько дней висит предложение о оплате частями в ЛК?
А они предлагают. Я думала они упертые.У меня уже месяц как висит. Но это не выгодно. Очень большие переплаты. Ждите, скоро тело предлагать будут.
У меня уже месяц как висит. Но это не выгодно. Очень большие переплаты. Ждите, скоро тело предлагать будут.
А они предлагают. Я думала они упертые.
Може у вас і вигідно. У мене тіло 4000. Пролонгаціями заплатила 4100. Зараз хочуть 12600. По 2100 кожний платіж. Де вигода?
Мне уже предложили. Через недельку планирую их закрытьА они предлагают. Я думала они упертые.
Правильно. Не платить. Ждите тело.Може у вас і вигідно. У мене тіло 4000. Пролонгаціями заплатила 4100. Зараз хочуть 12600. По 2100 кожний платіж. Де вигода?
На якому терміні тіло пропонують?)Мне уже предложили. Через недельку планирую их закрыть
Правильно. Не платить. Ждите тело.
Мне через 4 месяцаНа якому терміні тіло пропонують?)
Дякую,тіло велике було?пролонгували щось?Мне через 4 месяца
Пролонгаций нет. Тело 4000. До 20 июня дали время. Мне подходит.Дякую,тіло велике було?пролонгували щось?
Ясно, дякуюПролонгаций нет. Тело 4000. До 20 июня дали время. Мне подходит.
Нарахували відсотки,пеню,суму,що оплатили-пропадає,обдзвонили родичів,з якими не спілкуюсь,номера тел.не мала.Якщо закривати,то можна домовитись з ними.Після прострочки знову можна підключити послугу оплата частинами.(якщо її підключити,то списувати нічого не будуть).Подскажите, у кого-то была просрочка платежа по оплате частями ? Что было?
у меня пока 3 дня просрочки ,может им написать что готова оплатить тело...?у меня две пролонгации с 1500 и в принципе, меня устраивает график и итоговая в 2000
как и было сказано на форуме - автоматом на 15й день просрочки появляется... хотя по телефону говорят, что нет у них реструктуризации
а через скільки запропонували тіло?Мне уже предложили. Через недельку планирую их закрыть
Правильно. Не платить. Ждите тело.
Подскажите, у кого-то была просрочка платежа по оплате частями ? Что было?
Маю надію, що хоча б це стане аргументом для "адептів реструктуризації"Нарахували відсотки,пеню,суму,що оплатили-пропадає
Страшно запитати про фінансову сторону таких маніпуляцій)Після прострочки знову можна підключити послугу оплата частинами.
Доброго дня. Як Ви домовлялись із ними про оплату частинами?Нарахували відсотки,пеню,суму,що оплатили-пропадає,обдзвонили родичів,з якими не спілкуюсь,номера тел.не мала.Якщо закривати,то можна домовитись з ними.Після прострочки знову можна підключити послугу оплата частинами.(якщо її підключити,то списувати нічого не будуть).