Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
5 тис. Приблизно. І там є ще нюанси, ЄСВ потрібно гасити весь. Без погашення суддя не спише інші борги.Виникло питання для загального розуміння. А якщо позичальник є фопом (борги на фіз особу), наскільки дорожчою є процедура?
ЄСВ наразі добровільна оплата. Будемо вирішувати питання по мірі, як то кажуть. Спочатку вирішила для себе дочекатися рішень судів. А потім вже думати, що з тим робити. Дякую за відповідь.5 тис. Приблизно. І там є ще нюанси, ЄСВ потрібно гасити весь. Без погашення суддя не спише інші борги.
Чи є якась офіційна робота/зп? Які інші борги?
Нюансів там багато. За бажанням можете завтра після 09.00 набрати, проконсультую.
Це безкоштовно.
За період війни - так. Але питання в боргах по ЄСВ за попередній період. Його не повинно бути.ЄСВ наразі добровільна оплата. Будемо вирішувати питання по мірі, як то кажуть. Спочатку вирішила для себе дочекатися рішень судів. А потім вже думати, що з тим робити. Дякую за відповідь.
Податкова не шарага, розбере на канадський прапор)) там все ок ) дякую.За період війни - так. Але питання в боргах по ЄСВ за попередній період. Його не повинно бути.
ЄСВ наразі добровільна оплата. Будемо вирішувати питання по мірі, як то кажуть. Спочатку вирішила для себе дочекатися рішень судів. А потім вже думати, що з тим робити. Дякую за відповідь.
За період війни - так. Але питання в боргах по ЄСВ за попередній період. Його не повинно бути.
Оплата є добровільною. У звіті відображаєте тільки.Один момент хочу уточнити. Наскільки знаю, то в час війни ФОП-у потрібно в податковій якось зазначити, що ФОП не хоче платити ЄСВ, а не просто не платити. Я правильно розумію?
В річному звіті просто потрібно відобразити все.Один момент хочу уточнити. Наскільки знаю, то в час війни ФОП-у потрібно в податковій якось зазначити, що ФОП не хоче платити ЄСВ, а не просто не платити. Я правильно розумію?