Нашла в дії Судове рішення(випадково)від Універсал-Банк

• Автор теми Автор теми Natabnv
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K

Natabnv

Читач
Дописи
16
Реакції
1
Бали
3
Natabnv не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Обирайте правильно розділ для розміщення теми
ПІдкажіть будьласка.
Дуже потрібна помічь
В Дії випадково знайшла рішення суду без визова сторін від Універсал банк
Що це означає?
Сумма була приблизно 12тис+2000 % хотіли
Не платила.
Як тепер бути? І що це означає?
Рішення ухвала про стягнення в позові Суми немає.
Але написано,що не перевищує 100 тис

Вкладення

• Screenshot_20230318-135627_WPS Office.webp
    Screenshot_20230318-135627_WPS Office.webp
    105.4 Кб · Перегляди: 207
Підкажіть будьласка це і є Виконавче провадження?
Яку роль відіграє адвокат,він тільки представляє банк?чи і написи робить?
Допоможіть роз'яснити
Відкритих проваджень немає

Вкладення

• Screenshot_20230318-140610_Samsung capture.webp
    Screenshot_20230318-140610_Samsung capture.webp
    21.4 Кб · Перегляди: 45
  • Screenshot_20230318-135627_WPS Office.webp
    Screenshot_20230318-135627_WPS Office.webp
    105.4 Кб · Перегляди: 44
ПІдкажіть будьласка.
Дуже потрібна помічь
Що це означає?
Не платила.
Это значит что решения ещё нет , только открыли производство

ПІдкажіть будьласка.
Дуже потрібна помічь
Що це означає?
Не платила.
так це не рішення. це лише ухвала про відкриття судового провадження.
отримуйте документи по справі (позовну заяву та додатки до неї) і з ними вже до юриста.
якщо необхідна буде юридична допомога, звертайтесь за контактами в підпису

Дякую велике всім!!!
Зашла всеж до особового кабінету Моно
Можливо зі сторони здається,що дуже нервую.Так невелика паніка є
Завжди подобався сайт і поради на ньому

А підкажіть будь ласка,ще
Якщо вже банк витратив 2480 на судову заяву,то це вже 100%відсотків ,що змусить суд виплачувать і стягне з мене всі 15000?
І якщо одинока мати не повнолітніх дітей
Це напевно не я повинна представляти а юрист?
Правильно я розумію
За здалегіть дякую...

Вкладення

• Screenshot_20230318-145534_monobank.webp
    Screenshot_20230318-145534_monobank.webp
    24.1 Кб · Перегляди: 170
  • Screenshot_20230318-145534_monobank.webp
    Screenshot_20230318-145534_monobank.webp
    24.1 Кб · Перегляди: 143
Дякую велике всім!!!

Якщо вже банк витратив 2480 на судову заяву,то це вже 100%відсотків ,що змусить суд виплачувать і стягне з мене всі 15000?
Правильно я розумію
За здалегіть дякую...
ні. це фішка монобанку, наперед списувати судовий збір

Дякую велике всім!!!

Правильно я розумію
За здалегіть дякую...
Какое тело кредита?

Вкладення

• Screenshot_20230318-160920_monobank.webp
    Screenshot_20230318-160920_monobank.webp
    27.6 Кб · Перегляди: 178
Кредит тіло 5000 платила до якогось моменту проценти як завжди
Та 5000 по рострочці-теж платила до війни іменно вони гасились.
Всього 10000
Сумма кредита не большая , вам проще оплатить его , услуги юриста тоже не тысячу гривен стоят )

Сумма кредита не большая , вам проще оплатить его , услуги юриста тоже не тысячу гривен стоят )
Це точно юрист це гроші і плюс оплата виконавцю по виконавчому плюс невідомо ,що присудять ...я би так зробив ,що попросив переговорів з банком і спробував би розписати кредит на суми ,які реально можно сплачувати в місяць... Це нормальна і реальна практика ...а банк хай позов відзове ...

Це точно юрист це гроші і плюс оплата виконавцю по виконавчому плюс невідомо ,що присудять ...я би так зробив ,що попросив переговорів з банком і спробував би розписати кредит на суми ,які реально можно сплачувати в місяць... Це нормальна і реальна практика ...а банк хай позов відзове ...
Они уже подали в суд , не думаю что будут идти на какие то переговоры ))

Підкажіть,а що вони зазвичай роблять після рішення суду-блокують карту?чи відразу як воєнний стан закінчиться?
Підкажіть,а що вони зазвичай роблять після рішення суду-блокують карту?чи відразу як воєнний стан закінчиться?
Зараз які права у людей під час воєноно стану?
Мають право блокувати картки,чи вищітувати із заробітної плати?

Зараз які права у людей під час воєноно стану?
Мають право блокувати картки,чи вищітувати із заробітної плати?
если сумму взыскания больше 100тыс

ДЯКУЮ,Тобто,карту заробітну поки не заблокують?(поки воєнний стан),а після рішення суду буде обов'язково сплатити всю суму відразу 15.000
А суд може затвердити реструкторизацію?

Останнє редагування:
ДЯКУЮ,Тобто,карту заробітну поки не заблокують?(поки воєнний стан),а після рішення суду буде обов'язково сплатити всю суму відразу 15.000
До конца военного положения закроете , сумма не большая )

Когда откроют исполнительное производство то Вы можете платить хоть и по 5 грн и по 20 грн, вообще по сколько можете, можете вообще выплачивать ИП хоть 20 лет, никто Вас заставить всю сумму выплатить одним платежом не может. Так что успокойтесь. Дело всё в том, что Вы же будете платить, а если исполнитель увидит, что Вы платите, то он больше ничего делать не станет- я имею ввиду что не станет трогать ваше имущество, если Вы начнёте платить по сколько можете. Вот если Вы после открытия ИП не будете платить, тогда исполнитель может начать искать ваше имущество и арестовывать и т.д., а если Вы платите по ИП, то он ничего не станет делать, только единственное- после каждой оплаты Вам придётся сохранять чек и отправлять ему допустим на электронную почту и звонить ему после каждой оплаты и сообщать какую сумму Вы внесли и так пока не выплатите всю сумму по ИП.

Когда откроют исполнительное производство то Вы можете платить хоть и по 5 грн и по 20 грн, вообще по сколько можете, можете вообще выплачивать ИП хоть 20 лет, никто Вас заставить всю сумму выплатить одним платежом не может. Так что успокойтесь. Дело всё в том, что Вы же будете платить, а если исполнитель увидит, что Вы платите, то он больше ничего делать не станет- я имею ввиду что не станет трогать ваше имущество, если Вы начнёте платить по сколько можете. Вот если Вы после открытия ИП не будете платить, тогда исполнитель может начать искать ваше имущество и арестовывать и т.д., а если Вы платите по ИП, то он ничего не станет делать, только единственное- после каждой оплаты Вам придётся сохранять чек и отправлять ему допустим на электронную почту и звонить ему после каждой оплаты и сообщать какую сумму Вы внесли и так пока не выплатите всю сумму по ИП.
Спасибо!!!что разьяснили!!!

Добрый день,а подскажите пожалуйста Исполнитель это кто считается?Банк или ...????я извиняюсь пока вьеду в это дело
Исполнитель это тот кто делает взыскание с вас, не банк , либо частный либо государственный исполнитель

Назад
Угорі