Народ, може хтось підкаже

• Автор теми Автор теми Mawylja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 951
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mawylja

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
7
Бали
2560
Mawylja не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім! Стикнулась з такою проблемою:сьогодні на вайбер прийшло повідомлення з погрозами і моє фото паспорта. Все б нічого, але людина не представилась з якої компанії, а в мене боргів в 9 МФО. Можливо хтось знає номер Марина Юрьевна 0958312568. Буду вдячна за любу допомогу!

Таким "грешат" е-кеш и сслоан

Таким "грешат" е-кеш и сслоан
Дякую, але ні там, ні там не маю кредитів
Post automatically merged:

Дякую, але ні там, ні там не маю кредитів
Є-гроші, швидко, манівео, манібум, готівочка, майкредит, кредит каса, гофінго, топкредит, бистрозайм

Доброго дня всім! Стикнулась з такою проблемою:сьогодні на вайбер прийшло повідомлення з погрозами і моє фото паспорта. Все б нічого, але людина не представилась з якої компанії, а в мене боргів в 9 МФО. Можливо хтось знає номер Марина Юрьевна 0958312568. Буду вдячна за любу допомогу!
Боитесь?

Mawylja, какая разница кто? Заблочили и забыли

• Вау!
Реакції: Neo
Мне тоже присылали коллаж на вайбер. Я в блок кинула. Больше ничего не было (слава Богу)... У меня е-кеш таким баловались. После этого х*а лысого они у меня получат:mad:

Допустим узнаете кто, как это знание поможет, или хотите платить?

Mawylja, а вообще, все что мне приходит в Вайбер, от этих отморозков, я сразу в спам отправляю.

Мне тоже присылали коллаж на вайбер. Я в блок кинула. Больше ничего не было (слава Богу)... У меня е-кеш таким баловались. После этого х*а лысого они у меня получат:mad:
немного вульгарно звучит!

Допустим узнаете кто, как это знание поможет, или хотите платить?
В любому випадку платити треба, тому хоч хочу взнати хто це, бо щось давно ні від кого дзвінків не було
Post automatically merged:

Долги нужно вовремя отдавать. Готовтесь.
[/QUOTE
Якби могла, то б давно віддала і не мучилась

Мені сьогодні прийшло від кредітон. І шо можуть приїхать?

Вкладення

• 20191008_150410.webp
    20191008_150410.webp
    130.3 Кб · Перегляди: 24
Чесно сказати, досить не приємно, хотіла знати хоч звідки то пишуть
Якщо ви не платите, то яка по суті різниця хто це.Як вам вже написали - в ЧС і не звертати уваги. Ідіотів вистачає в різних "охРЕНІзаціях".

Якщо ви не платите, то яка по суті різниця хто це.Як вам вже написали - в ЧС і не звертати уваги. Ідіотів вистачає в різних "охРЕНІзаціях".
Я потроху стараюсь кидати на бистрозайм і топкредит, на інші поки не вистачає, нажаль

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі