CreditKasa Нарахували шалені комісії за видачу кредиту

• Автор теми Автор теми МаріяStanislav
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 370

МаріяStanislav

Перевірений
Дописи
429
Реакції
199
Бали
193
МаріяStanislav не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажіть, це взагалі законно? Чи можна з цим подати скаргу в НБУ? Я отримала 13 000, потім добрала ще 6000 і 1500. Вони нарахували на кожну суму таку комісію, що я їм вже сплатила 10 000, в вони малюють тіло 18 000, ще й на нього рахуюють 0.90% в день. Тобто с з суми 21 000, вони нарахували 7000 за выдачу кредиту. Це ще більше ніж в Є Гроші. Так як там 7000 з 30 000.
Взагалі можна якось пожалітись на ці нарахування комісії в нбу?

Скажіть, це взагалі законно? Чи можна з цим подати скаргу в НБУ? Я отримала 13 000, потім добрала ще 6000 і 1500. Вони нарахували на кожну суму таку комісію, що я їм вже сплатила 10 000, в вони малюють тіло 18 000, ще й на нього рахуюють 0.90% в день. Тобто с з суми 21 000, вони нарахували 7000 за выдачу кредиту. Це ще більше ніж в Є Гроші. Так як там 7000 з 30 000.
Взагалі можна якось пожалітись на ці нарахування комісії в нбу?
по суті ви договір підписали на таких умовах, але ви його не читала бо хотіли гроші брати :( Кредиткаса дає якісь списання, але дуже не скоро, хоча і не всім

по суті ви договір підписали на таких умовах, але ви його не читала бо хотіли гроші брати :( Кредиткаса дає якісь списання, але дуже не скоро, хоча і не всім
Коли я брала перший раз, після того як продовжила кредит сплативши 6000. Предоставила документи, що я дружина військового і вони на 15 днів заморозили відсотки, а потім за 15 днів я закрила кредит.
А зараз вони уперто не хочуть і це роздивляться. Кажуть їм треба 5 днів, а то і більше.

Получается, за каждый чих по 2300???
Ну там за 13 000 одно, за 6500 другое и за 1500. Разными сумами. Є Гроші такую комиссию не дерут с 21 000.
Сейчас написала им на фиолетовую кнопку, объяснила ситуацию.
Когда то я им оплатила 6000 продлила договор (это тот который закрытый),так они мне потом 15 дней по просьбе проценты не считали.
Сейчас посмотрю,что они сейчас выродят.

Ну там за 13 000 одно, за 6500 другое и за 1500. Разными сумами. Є Гроші такую комиссию не дерут с 21 000.
Сейчас написала им на фиолетовую кнопку, объяснила ситуацию.
Когда то я им оплатила 6000 продлила договор (это тот который закрытый),так они мне потом 15 дней по просьбе проценты не считали.
Сейчас посмотрю,что они сейчас выродят.
Недавно брали?

От них никто не застрахован, увы
Да какая-то чёрная полоса реально. И вечно х*рня какая-то, которую надо за деньги решать.
Но ничего - бывают всегда чёрные полосы,то в финансах, то в личном, то в здоровье - они не вечные. Потом вспоминаешь про это уже с безразличием НО получаешь жизненный опыт.

Назад
Угорі