Нарахували космічні відсотки по кредитам в МФО. Що порадите робити?

Саша 1987

Форумчанин
Дописи
112
Реакції
68
Бали
1825
Саша 1987 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку. Якщо можна так сказати... Маю в залишку 6 МФО:
1. ЗеКредит.
2. БананаКредит.
3. ПростоКредит.
4. ФінСфера.
5. КачайЮа.
6. На Все.
По першим двом прострочка уже більше 40 днів.(вже пропонують майже за тіло). Але я поки що і того не маю(.
По іншим прострочка до місяця. Нарахували космічні відсотки. Що порадите? Як бути?

Ви перемогли вже більше ніж 2/3 від початкової вашої кількості, то вже маєте досвід))
Якщо стратегія платити - то збирати на тіло і закривати по одному))
поки збиратимете, не платити пролонгації, читати форум та не вішати носа

1. ЗеКредит.
2. БананаКредит.
3. ПростоКредит.
4. ФінСфера.
5. КачайЮа.
6. На Все.
По першим двом прострочка уже більше 40 днів.(вже пропонують майже за тіло). Але я поки що і того не маю(.
По іншим прострочка до місяця. Нарахували космічні відсотки. Що порадите? Як бути?
Цікавить фінсфера та просто кредит. Як вони себе ведуть?

Финсфера и Просто кредит это новички да?
1. ЗеКредит.
2. БананаКредит.
3. ПростоКредит.
4. ФінСфера.
5. КачайЮа.
6. На Все.
На все предложат вскоре тело. А Качай могут тело предложить, а могут продать. Тогда уже каллы будут вам мозг выносить.

1. ЗеКредит.
2. БананаКредит.
3. ПростоКредит.
4. ФінСфера.
5. КачайЮа.
6. На Все.
у вас грошей немає віддати, то чому ви запитуєте що робити? нічого, ігнор, потім,якщо будуть кошти на тіло (будь-якої контори)- зв'язуетесь та пропонуєте свої умови(лише тіло) - профіт. якщо ,звісно, є взагалі бажання щось віддати.

Финсфера и Просто кредит это новички да?

На все предложат вскоре тело. А Качай могут тело предложить, а могут продать. Тогда уже каллы будут вам мозг выносить.
Так, новачки. Просто не бачила тут на форумі, що хтось з ними ще, крім мене, має справи?.

Ви перемогли вже більше ніж 2/3 від початкової вашої кількості, то вже маєте досвід))
Якщо стратегія платити - то збирати на тіло і закривати по одному))
поки збиратимете, не платити пролонгації, читати форум та не вішати носа
Ех, якби ж це так легко було, не вішати нос... Коли ти прокидаєшся в будній день і не знаєш чого очікувати. Я особливо за близьке оточення.
З першого дня прострочки вже телефонували. Поки що адекватно. Просто спитали за сплату чи пролонгацію.

Ех, якби ж це так легко було, не вішати нос... Коли ти прокидаєшся в будній день і не знаєш чого очікувати. Я особливо за близьке оточення.
Ооо те ж саме, трясе з 9 до 6 вечора, молюсь аби хоть рідим не телефонували. Хтось дзвонить в двері, то серце вилітає…

Ооо те ж саме, трясе з 9 до 6 вечора, молюсь аби хоть рідим не телефонували. Хтось дзвонить в двері, то серце вилітає…
Те саме і в мене. Я забув коли спав і їв нормально. За настрій взагалі мовчу.

В мене в декількох компаніяк прострочки, поставила антиспам. За сьогодні телефонували 40 разів?
І не кажіть... Те ж саме. Просто із за роботи не можу ставити анти спам. Так би вже поставив
В мене в декількох компаніяк прострочки, поставила антиспам. За сьогодні телефонували 40 разів?
А у Вас їх скільки?
І не кажіть... Те ж саме. Просто із за роботи не можу ставити анти спам. Так би вже поставив

А у Вас їх скільки?
І хто саме?

Ви можете це змінити?
Якщо ні, то змініть своє відношення)
поговоріть з рідними, щоб вони були в курсі і не дізнались про це від дзвонарів.
якщо можете, поставте анти-спам
ні - відправляйте в блок після дзвінка

А у Вас їх скільки?

І хто саме?
Швидко гроші, кредит плюс, бізнес позика.

А у Вас їх скільки?

І хто саме?
Я навіть не хочу заходити в особисті кабінети і бачити той відсоток і переживати, хочу закрити за тіло.

Ви можете це змінити?
Якщо ні, то змініть своє відношення)
поговоріть з рідними, щоб вони були в курсі і не дізнались про це від дзвонарів.
якщо можете, поставте анти-спам
ні - відправляйте в блок після дзвінка
Рідних я аж ніяк не можу повідомити про це. Не та ситуація. Тоді ще і квартиру треба буде шукати...

З першого дня прострочки вже телефонували. Поки що адекватно. Просто спитали за сплату чи пролонгацію.

И как они себя ведут?
Та мені самій цікаво

Це не частково правда а на всі 100%.
тоді поясніть, що то шахраї..
частково, то правда..
Где то читал, что МФО не имеют права насчитывать процентов больше, чем 50 % от тела, даже со штрафными. Если это нарушается, значить это не МФО, а мошенники.

Назад
Угорі