Нараховування нових відсотків

• Автор теми Автор теми Annabelle-16
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 740

Annabelle-16

Читач
Дописи
23
Реакції
5
Бали
3
Annabelle-16 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго ранку.Ді джинс фінанс викупив кредит у банку.Дзвінки,вимога скинути вже,бо буде засідання ради,щоб передавати в суд....Платила пару місяці по 2000.Початкова сума,яку озвучили до оплати не збільшується,тобто нові відсотки не нараховуюють.Що з ними робити? Я заплатила їм 6 000.Ще треба 30000.Чи можуть вони якось збільшувати суму ,якісь відсотки,пеню і т.д?
@Аnna99

Всім доброго ранку.Ді джинс фінанс викупив кредит у банку.Дзвінки,вимога скинути вже,бо буде засідання ради,щоб передавати в суд....Платила пару місяці по 2000.Початкова сума,яку озвучили до оплати не збільшується,тобто нові відсотки не нараховуюють.Що з ними робити? Я заплатила їм 6 000.Ще треба 30000.Чи можуть вони якось збільшувати суму ,якісь відсотки,пеню і т.д?
@Аnna99
Або домовоятися з ними на ваших умовах, або чекати суду. Наші адвокати діють їм прикурити в суді, тому практика хороша по ним

@Аnna99
Доброго ранку.
Анна Бегай, а яке тіло кредиту в банку було?
І скільки плюс мінус взагальному ви проплатили по кредиту?

Доброго ранку.
Анна Бегай, а яке тіло кредиту в банку було?
І скільки плюс мінус взагальному ви проплатили по кредиту?
Тіло було приблизно 28 тисяч.Діджинс сказали заплатити 36600.Заплатила 6000
Або домовоятися з ними на ваших умовах, або чекати суду. Наші адвокати діють їм прикурити в суді, тому практика хороша по ним
Я їм написала лист,щоб умови договору прислали.Про те,що вони викупили мій борг і на який правових відносинах я з ними працюю.Чекаю.Вони ж мають у 30 денний період їх прислати?🤔

Просила договір в телефонних розмовах.Морозяться.А то куди ж я плачу і на яких умовах??)Плачу і плАчу)

Останнє редагування:
Тіло було приблизно 28 тисяч.Діджинс сказали заплатити 36600.Заплатила 6000

Я їм написала лист,щоб умови договору прислали.Про те,що вони викупили мій борг і на який правових відносинах я з ними працюю.Чекаю.Вони ж мають у 30 денний період їх прислати?🤔
Збільшувати навряд чи вони щось будуть, хоча....
Якщо ви думаєте закривати таки цей кредит, то все вірно ви робите - нехай надішлють вам договір факторингу, і вже тоді з ними про щось домовлятись.
І не платити отак просто їм нічого. Мусить бути якесь підтвердження тим платежам і за що саме ви платите.
Тобто якесь гарантійне чи щось накшталт того, щоб потім не вийшло що ці гроші улетіли внікуди.
В разі суду можу порадити нашого юриста Mercato®... він іх "любить"... регулярно))
А то куди ж я плачу і на яких умовах??)Плачу і плАчу)
Саме так)

Збільшувати навряд чи вони щось будуть, хоча....
Якщо ви думаєте закривати таки цей кредит, то все вірно ви робите - нехай надішлють вам договір факторингу, і вже тоді з ними про щось домовлятись.
І не платити отак просто їм нічого. Мусить бути якесь підтвердження тим платежам і за що саме ви платите.
Тобто якесь гарантійне чи щось накшталт того, щоб потім не вийшло що ці гроші улетіли внікуди.
В разі суду можу порадити нашого юриста Mercato®... він іх "любить"... регулярно))

Саме так)
Дуже дякую) Отримаю лист і скину сюди.В банку сказали ,що вони на відповідь мають 30 днів

Дуже дякую) Отримаю лист і скину сюди.
Добре. Але персональні дані заблюрте... тут і представники тих шараг теж очі мають.
В банку сказали ,що вони на відповідь мають 30 днів
Так. Згідно ЗУ "Про звернення громадян"

Сьогодні дізналася ще одну цікаву інфу.Мій банк віддав борг кредитекспрес юкрейн.Мені кредитекспрес сказали,що мою справу не ведуть.На моє питання,а яким боком діджинс ,сказали,а ми не маємо відповіді.А ввечері діджинс прислали договір між банком і діджинс.А мій договір між діджинс і ними- ні.Має ж бути договір який стосується мене.Чи діджинс всі права на мене викупили автоматично?А в банку за копію договору та інформацію руху по карті затримували 300 грн.На яких підставах діє діджинс невідомо.Тіло кредиту було 20000,а сказали платить 36000

Мені кредитекспрес сказали,що мою справу не ведуть.
Вірно.ЕлЕлСі)) як вони себе величають нічого не "ведуть" - це гарнітурщикі прості.
Дзвонарі.
Чи діджинс всі права на мене викупили автоматично?
По договору факторингу діджеї стали вашим новим кредитором і набули ті самі права, що і початковий кредитор.

Вкладення

• Screenshot_20240822_105949_Microsoft 365 (Office).webp
    Screenshot_20240822_105949_Microsoft 365 (Office).webp
    231.9 Кб · Перегляди: 40
  • Screenshot_20240822_110208_Microsoft 365 (Office).webp
    Screenshot_20240822_110208_Microsoft 365 (Office).webp
    258.1 Кб · Перегляди: 39
Останнє редагування:
Їх і не буде.

Зайдіть в свій профіль, потім в обліковий запис :

1724314702593.png
А чому не буде? Мені теж не кажуть звідки така сума,яку я маю заплатити.І в договорі,що викупили саме мій кредит інфи немає.Всім дуже дуже дякую

А чому не буде? Мені теж не кажуть звідки така сума,яку я маю заплатити.І в договорі,що викупили саме мій кредит інфи немає.Всім дуже дуже дякую
в договорі їх і не буде, бо це загальний договір відступлення.
якщо подивитесь його уважно, то побачите, що до нього йде купа додатків, в тому числі і реєстр боржників.
ось в ньому і буде ваша "сума боргу"

То не вам адресувалось)
Я тегнув Адміна нашого щоб він побачив і допоміг вам.
Судячи з вашого зміненого нікнейма все вже вирішилось.
Та тут взагалі крутий сайт, якому дуже вдячна🤗Ще є питання- через скільки часу забавні звірятка діджинс подають в суд ,якщо їм не платити( сума 30000).Вони ведуть мою справу з квітня.Три місяці платила,останні два не плачу.Їм сказала, що у вересні, щось заплачу.

Та тут взагалі крутий сайт, якому дуже вдячна🤗
Завжди будь ласка.
Ще є питання- через скільки часу забавні звірятка діджинс подають в суд ,якщо їм не платити
Рандомно дуже
В мене вже років 5 мабуть пару незакритих кредитів в них "на обслуговуванні" і ніяких судів.
Вони ведуть мою справу з квітня.Три місяці платила,останні два не плачу.Їм сказала, що у вересні, щось заплачу.
Тим більше не підуть.
Ви для них кладєзь прибутку.

Назад
Угорі