Напишіть номера з яких звонять е гроші

• Автор теми Автор теми Karolina bet
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K

Karolina bet

Форумчанин
Дописи
108
Реакції
16
Бали
318
Karolina bet не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Будь ласка напишіть в кого які е потрібно блок поставити рідним програму не можна дуже багато вспл.функцій..А на блокувані загальних невідомих номерів все рівно відображаються в списку дзвінків

Будь ласка напишіть в кого які е потрібно блок поставити рідним програму не можна дуже багато вспл.функцій..А на блокувані загальних невідомих номерів все рівно відображаються в списку дзвінків
Не повірите,але вам точно ніхто не напише...іх у них багато...

Не повірите,але вам точно ніхто не напише...іх у них багато...
Вже записала 8 от і думаю що мало
В мене 13й день прострочки до цього платила частинами залишилось 3500.попередили що сьогодні бкде обзвон назвали моїх рідних

В мене 13й день прострочки до цього платила частинами залишилось 3500.попередили що сьогодні бкде обзвон назвали моїх рідних
Але трішки е віри що субота і свято може не будуть або вихідний?

Але трішки е віри що субота і свято може не будуть або вихідний?
В мене рік прострочки......вже продавали -перепродували.....
А ви боєтеся звінків рідним чи рідні не вкурсах???

В мене рік прострочки......вже продавали -перепродували.....

А ви боєтеся звінків рідним чи рідні не вкурсах???
Обіцяли скінути запис розмови з рідними щоб не морозилась
Рідні не вкурсах..Саме найбвльший буде треш це чоловік.Він цього не прийме

А скільки у вас займів????крім цих????

Я вам раджу сісти і відверто поговорити. З рідними і чоловіком.Бо іх можуть знайти в першу чергу.Я згадую своі нерви коли не сказала рідним ,а потім с*ськи клоуни розіслали смс ...і хоч не хоч а треба було сісти і говорити...

А скільки у вас займів????крім цих????

Я вам раджу сісти і відверто поговорити. З рідними і чоловіком.Бо іх можуть знайти в першу чергу.Я згадую своі нерви коли не сказала рідним ,а потім с*ськи клоуни розіслали смс ...і хоч не хоч а треба було сісти і говорити...
Смс їм з паспортом приходило з інших контор...Повірили що я нічого ніде.Але коли пришлють запис то інше вже кіно
Смс їм з паспортом приходило з інших контор...Повірили що я нічого ніде.Але коли пришлють запис то інше вже кіно
Коли вони назвали прізвища та хто вони мені я вже зрозуміла що знайшли?

26 мфо

26 мфо
По 22 прострочки

26 мфо
По 22 прострочки

Приховувати все-це заганяти себе у ще більшу паніку...є вайбер ....і там теж можуть діставати....можуть до когось із рідних іна роботу звонити .....Я раджу сказати,бо рідні повинні знати якщо іх почнуть дьоргать,то хочаб відгавкаються,за що і про що.

26 мфо

По 22 прострочки

По 22 прострочки
Тим більше 26 мфо.....

26 мфо

По 22 прострочки

По 22 прострочки
Як би там вже не було....говоріть рідні і чоловіку....як камінь з плеч впаде.....Хтось підтримає,хтось ні....ну а ви що хочете,щоб вас погладили по голові за таке,,????навряд чи...але з часом все налагодиться....а от єгроші продають кредитпромінвесту.....Ці знайдуть всіх.. Бо вони одна із самих неадекватних контор...

Останнє редагування:
Приховувати все-це заганяти себе у ще більшу паніку...є вайбер ....і там теж можуть діставати....можуть до когось із рідних іна роботу звонити .....Я раджу сказати,бо рідні повинні знати якщо іх почнуть дьоргать,то хочаб відгавкаються,за що і про що.

Тим більше 26 мфо.....

Як би там вже не було....говоріть рідні і чоловіку....як камінь з плеч впаде.....Хтось підтримає,хтось ні....ну а ви що хочете,щоб вас погладили по голові за таке,,????навряд чи...але з часом все налагодиться....а от єгроші продають кредитпромінвесту.....Ці знайдуть всіх.. Бо вони одна із самих неадекватних контор...
Тобто не так дзвоня е гроші як їх промінвест?
Так я все розумію..Але я сама вина рвдні як дізнаються взагалі відвернуться ...а чоловік він типу дуже правельний просто складе вузлика і в світ .....

Так я все розумію..Але я сама вина рвдні як дізнаються взагалі відвернуться ...а чоловік він типу дуже правельний просто складе вузлика і в світ .....
Та звонять вони всі...хтось білтше хтось менше......Ну хай відвертаються...Якщо вони такі,то нафіг таких родичів......Ну а якщо чоловік збере вузлика і піде,то чи стоє тримати такого чоловіка...

Karolina bet, скажіть, але чесно, від того часу, коли ви потрапили на форум, і до цього часу - ви брали ще якісь онлайн кредити?

Karolina bet, скажіть, але чесно, від того часу, коли ви потрапили на форум, і до цього часу - ви брали ще якісь онлайн кредити?
Нi. Не хотилось читала розуміла.Але як то кажуть прижали з усіх сторін я дуже боюсь переполохів стресів..І як дуринда сама затягую цей зашмург собі на шию

Нi. Не хотилось читала розуміла.Але як то кажуть прижали з усіх сторін я дуже боюсь переполохів стресів..І як дуринда сама затягую цей зашмург собі на шию
Да затягуєте. Ви ж далі платите пролонгації, правильно?

Да затягуєте. Ви ж далі платите пролонгації, правильно?
Вже немае чим і в кого брати знову в когось перепозичати дуже соромно.Відчувпю якто якийсь наркоман шукае дозу.Так і я шукаю прошу позичити на пролонгації

Вже немае чим і в кого брати знову в когось перепозичати дуже соромно.Відчувпю якто якийсь наркоман шукае дозу.Так і я шукаю прошу позичити на пролонгації
Розумієте, ви себе топите. Перестаньте пролонгувати - пару місяців зачекайте, там підуть пропозиції закрити за тіло. Зараз ви просто з себе всі соки виживаєте - а борг який був такий і є
Інакше ніяк
Просто порахуйте скільки ви вже грошей викинули у болото пролонгацій. За ті гроші ви б за 3-4 місяці вже б все позакривали і жили собі щасливо.

Розумієте, ви себе топите. Перестаньте пролонгувати - пару місяців зачекайте, там підуть пропозиції закрити за тіло. Зараз ви просто з себе всі соки виживаєте - а борг який був такий і є
Інакше ніяк
Буду пробувати іти в бій.Щей Гроші до зп сьогодні термін?

Номера калов, может кому-то пригодится, скрин большой

Вкладення

• Screenshot_2021-08-14-17-13-17.webp
    Screenshot_2021-08-14-17-13-17.webp
    334 Кб · Перегляди: 52
Назад
Угорі