Написав заяву на bitcapital в кіберполіцію

• Автор теми Автор теми vitalik78
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 1K

vitalik78

Форумчанин
Дописи
22
Реакції
8
Бали
128
vitalik78 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, взяв кредит на свою голову в біткапітал тіло 250 usdt.
З першого ж дня прострочки почали дзвонити і писати мені і батькам, прямо з самого ранку. Через 2 дні таких двінків і повідомлень написав на них заяву в кіберполіцію і повідомив їх про це.
Вже третій день тиша нічого не пишуть ні мені ні 3 третім особам, двінки також припинилися до родичів, до мене можливо і дзвонять, але стоїть блокування невідомих номерів.
Цікаво чи надовго це? Хтось мав подібний досвід?
Також мені радили, що можна написати на них скаргу до Action Fraud (UK), оскільки вони ніби то зареєстровані в Британії

Останнє редагування:
сумніваюсь , що саме це допомогло… скоріше за все просто за інших взялися, вони ж не кожен день кошмарять , а періодами.
Але всі бажаємо щоб цю контору швидше прикрили :saint:

З першого ж дня прострочки почали дзвонити і писати мені і батькам, прямо з самого ранку. Через 2 дні таких двінків і повідомлень написав на них заяву в кіберполіцію і повідомив їх про це.
Вже третій день тиша нічого не пишуть ні мені ні 3 третім особам, двінки також припинилися до родичів, до мене можливо і дзвонять, але стоїть блокування невідомих номерів.
Також мені радили, що можна написати на них скаргу до Action Fraud (UK), оскільки вони ніби то зареєстровані в Британії
Можете поділитися прикладом заяви? Теж хочу написати

У вас як було? Бо у мене по телефонній книзі прям не близьким людям то розіслали смс , а родичам смс та телефонували
В мене перший день протермінування. Писала в службу підтримки за тіло закрити кредит не хочуть, тому я думаю почнуться дзвінки і треба щось робити ...одним словом йду на випередження)))

В мене перший день протермінування. Писала в службу підтримки за тіло закрити кредит не хочуть, тому я думаю почнуться дзвінки і треба щось робити ...одним словом йду на випередження)))
для тіла ще дуже рано , більше місяця чекати треба , це при тому , що буде періодами террор оточення. Їм всеодно шо ви пишете , поки самі не запропонують діла не буде

для тіла ще дуже рано , більше місяця чекати треба , це при тому , що буде періодами террор оточення. Їм всеодно шо ви пишете , поки самі не запропонують діла не буде
Вони пропонують одразу з сумою? Бо мені написали тиждень тому на лояльних умовах, то я думаю можливо запитати у них за ці умови

*берёт попкорн, садится в кресло*

тело на первом дне просрочки - это весело
на киберов им поx, киберам на них, кстати, тоже
не, я точно возьму у них 250 баксов и уйду в просрочку, я почти готов

Можете поділитися прикладом заяви? Теж хочу написати
нажаль, ніяк не допомогло, можете не витрачати на це час, двінки не зупиняються, подзвонили вже до всіх кого тільки знайшли, єдиний спосіб просто їх ігнорувати

В мене теж 250 usdt ,в вересні буде рік як протермінування)) Чекаю тіла і тоді закрию хіба

В мене теж 250 usdt ,в вересні буде рік як протермінування)) Чекаю тіла і тоді закрию хіба
Як довго тривожили вас, двінки припинилися через якийсь час чи досі є дзвінки/повідомлення до вас чи оточення?

Як довго тривожили вас, двінки припинилися через якийсь час чи досі є дзвінки/повідомлення до вас чи оточення?
Майже нікому не зводили,з часом перестали,останнє пропонували 450

Навіщо? Якщо є абсолютно зайві та непотрібні Вам $250, краще на розвиток Форуму задонатити)

*берёт попкорн, садится в кресло*

тело на первом дне просрочки - это весело
на киберов им поx, киберам на них, кстати, тоже
не, я точно возьму у них 250 баксов и уйду в просрочку, я почти готов
Не знаю даже, про кого тут столько ещё написано, но многие форумчане до сих пор не поняли, что как раз с этими при просрочке есть только два сценария:
1. Лондонская криптошарага зае&%ла всех и каждого -> отдал займ.
2. Лондонская криптошарага зае&%ла всех и каждого -> не отдал займ.
Ещё и раздумывают, какой лучше)

Останнє редагування:
Назад
Угорі