Написали, що відправили запит у компанію , але відповіді не отримали

• Автор теми Автор теми Mavka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 844

Mavka

Форумчанин
Дописи
280
Реакції
165
Бали
5125
Mavka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні прийшла відповідь від Нацкому по Лайм Мані. Написали, що відправили запит у компанію , але відповіді не отримали. Як тільки буде відповідь, вони з усім розберуться, мене додатково повідомлять. Не все так чисто в Готівочки. А також прийшло СМС. від шараги просять вийти на зв‘язок, для конструктивної розмови. Треба б показати їм де рукава пришиваються)))

Сьогодні прийшла відповідь від Нацкому по Лайм Мані. Написали, що відправили запит у компанію , але відповіді не отримали. Як тільки буде відповідь, вони з усім розберуться, мене додатково повідомлять. Не все так чисто в Готівочки. А також прийшло СМС. від шараги просять вийти на зв‘язок, для конструктивної розмови. Треба б показати їм де рукава пришиваються)))
Скільки у вас просрочка? Які дії були за цей час? Після нацкому щось змінилось?

З початку червня не плачу. Були листи мені, сусідам, на колишнє місце роботи. Фотоколажі у ВК. Дуже неприємна розмова з чм*шниками, обзивали бомжихою. Зараз просять вийти на зв‘язок для реструктуризації боргу.Нічого не заплачу!!!

З початку червня не плачу. Були листи мені, сусідам, на колишнє місце роботи. Фотоколажі у ВК. Дуже неприємна розмова з чм*шниками, обзивали бомжихою. Зараз просять вийти на зв‘язок для реструктуризації боргу.Нічого не заплачу!!!
Доброго дня! У вас щось вирішилось з цією шарагою? Допоміг нацком?

Вони не надали документи. Я вважаю заплатила сповна. Буду 3 роки ждать.

Я тоже хочу написать в Нацком на них, но где-то на форуме написано, что они звереют после этого вообще, всем звонят - на работу, подтвенникам, соседям и т.д. Но сил уже нет и нервов, а самое главное - денег!!!

Назад
Угорі