Saharok
Форумчанин
- Дописи
- 134
- Реакції
- 57
- Бали
- 2625
Saharok не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Просто вытягивают вас на связь.Всім доброго вечора.
Маю прострочену по кредитці у Альфі. Кредит готівкою сплачую вчасно.
Сьогодні написали на Вайбер. Змоги до 18.01 оплатити немає. Збираються подавати до суду.
Всім наперед вдячна за відповіді?
Лякають.Якщо будуть подавати,не будуть попереджуватиВсім доброго вечора.
Сьогодні написали на Вайбер. Змоги до 18.01 оплатити немає. Збираються подавати до суду.
Всім наперед вдячна за відповіді?
Прострочка 4 місяціПросто вытягивают вас на связь.
Но! Если платить нечем - не о чём и разговор вести.
В суд навряд ли подадут, тем более на таком раннем сроке.
Суммы не те ... они обычно накручивают процентов будь здоров, а потом могут подать.
Думаю не стоит раньше времени мандражировать...
Це не термін. Рано.Прострочка 4 місяці
Та я теж так думаю. Але це смс на вайбер мене сьогодні якось ошарашило якщо чесно(Це не термін. Рано.
Поки що думаю не варто хвилюватись.Та я теж так думаю. Але це смс на вайбер мене сьогодні якось ошарашило якщо чесно(
Карта заблокована, оплата боргу через банк лише.
Рано для суда и сумма маленькаяПрострочка 4 місяці
Они её всем блочат если просрочкаТа я теж так думаю. Але це смс на вайбер мене сьогодні якось ошарашило якщо чесно(
Вони клепають Іін.Тільки не думаю,що на Вашому терміні ,це зроблять.Та я теж так думаю. Але це смс на вайбер мене сьогодні якось ошарашило якщо чесно(
Ну а у меня уже на одной карточке полтора года просрочка, а на другой год и 8 мес. Ни суда, ни ИНН.Прострочка 4 місяці
Сумма долга конечно космос.Вас наверное года 2 еще трогать не будут,пока не нарисуют.Не переживал бы на Вашем месте.Всім доброго вечора.
Всім наперед вдячна за відповід
Великі у Вас суми?Ну а у меня уже на одной карточке полтора года просрочка, а на другой год и 8 мес. Ни суда, ни ИНН.
На одной было 8тыс, подняли лимит до 11тыс, а на второй 15тыс.Великі у Вас суми?
Дякую. У мене 10На одной было 8тыс, подняли лимит до 11тыс, а на второй 15тыс.
Ліміт по картці 10тис.Вони не помилились в повідомленні?
Борг 2920грн?
Доброго дня. Я вибачаюсь, чи варто відписувати їм щось на Вайбер. Бо я просто прочитала смс і все. Думаю чи варто щось їм пояснювати щодо ситуації, яка склалась. Наразі реально немає можливості платити.Просто вытягивают вас на связь.
Но! Если платить нечем - не о чём и разговор вести.
В суд навряд ли подадут, тем более на таком раннем сроке.
Суммы не те ... они обычно накручивают процентов будь здоров, а потом могут подать.
Думаю не стоит раньше времени мандражировать...
Не потрібно взагалі з ними спілкуватися. Як показує досвід в усіх - ви їм нічого не поясните і не домовитесь.Доброго дня. Я вибачаюсь, чи варто відписувати їм щось на Вайбер. Думаю чи варто щось їм пояснювати щодо ситуації, яка склалась.
Тим більше немає про що говорити.Наразі реально немає можливості платити.
Швидше за все - це заборгованість по карті на даний момент, тобто обов'язковий платіж ( а-ля пролоХація )Вони не помилились в повідомленні?
Борг 2920грн?
Так. Це обов"язковий платіж на певну дату!Не потрібно взагалі з ними спілкуватися. Як показує досвід в усіх - ви їм нічого не поясните і не домовитесь.
Їм потрібні лишень гроші від вас, а ніяки пояснення їм не аргумент. Отже не псуйте сабі нерви і намарно не
сподівайтесь на їхнє розуміння... Його не буде.
Тим більше немає про що говорити.
Будуть гроші - тоді будете щось вирішувати.
Швидше за все - це заборгованість по карті на даний момент, тобто обов'язковий платіж ( а-ля пролоХація )
Ще прийшло повідомлення про те, що мій борговий експерт чекає на дзвінок від менеТак. Це обов"язковий платіж на певну дату!
Хай чекає далі - робота в нього такаЩе прийшло повідомлення про те, що мій борговий експерт чекає на дзвінок від мене
З ужасом чекаю 18 числа, мені ж такий термін дали)Хай чекає далі - робота в нього така![]()
Не плач, нічим банк від мфо не відрізняється, усім їм наплювати, яка в тебе ситуація)) держись!??З ужасом чекаю 18 числа, мені ж такий термін дали)
До МФО уже звикла, зовсім уваги не звертаю. З банком якось не було проблем, все було вчасно. Але ситуація змінилась.... Не в кращу сторону???