Drakula56
✩ Premium ✩
- Дописи
- 3337
- Рішення
- 1
- Реакції
- 3243
- Бали
- 2305
Drakula56 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Свята наївність)))Люди в групах у вайбері кидають інформацію,що начебто з цього американського фонду дають грошову допомогу.
Напряму ніхто не дастьЛюди в групах у вайбері кидають інформацію,що начебто з цього американського фонду дають грошову допомогу.
Зрозуміло,дякую.Шкода,що лохотронСвята наївність)))
Хай зкинуть,хто реально отримав)))
Як можна в це вірити?
Можливо і дають,але точно не через месенджери.Зрозуміло,дякую.Шкода,що лохотрон
Люди тільки пишуть,що їм дали гроші,а Скріни як підтвердження цього ніхто не скидаєСвята наївність)))
Хай зкинуть,хто реально отримав)))
Як можна в це вірити?
Там тіпа є сайт,на якому треба заповнити анкету.Я заповнила,але нічого не дали мені(Можливо і дають,але точно не через месенджери.
Я вам скажу,що це звичайне фуфло.Для чого їм це,незнаю.А на рахунок допомоги,якщо вам потрібно, звертайтесь у фонди,до волонтерів.Якось так.Почитайте в інеті.Думаю щось знайдете корисне.Люди тільки пишуть,що їм дали гроші,а Скріни як підтвердження цього ніхто не скидає
Там тіпа є сайт,на якому треба заповнити анкету.Я заповнила,але нічого не дали мені(
Скоріше всього,що це розвод.
Декілька подруг отримало чекали від 1,дня до 10.Головний пріоритет-багатодітність.Чеснаісторія про свою ситуацію і фотка своєї родиниЛюди тільки пишуть,що їм дали гроші,а Скріни як підтвердження цього ніхто не скидає
Там тіпа є сайт,на якому треба заповнити анкету.Я заповнила,але нічого не дали мені(
Скоріше всього,що це розвод.
Сумніваюсь,що там щось дадуть.Ніхто не буде просто так дарувати кожному по 28 тисячДекілька подруг отримало чекали від 1,дня до 10.Головний пріоритет-багатодітність.Чеснаісторія про свою ситуацію і фотка своєї родини
Мои знакомые,которым я!!!! полностью доверяю!!! Получили эту помощь У одних 3детей.у одних 5.Это помощь не от нашего Государства,а от Американского фонда.Сумніваюсь,що там щось дадуть.Ніхто не буде просто так дарувати кожному по 28 тисяч
?Не може такого бути.Мои знакомые,которым я!!!! полностью доверяю!!! Получили эту помощь У одних 3детей.у одних 5.Это помощь не от нашего Государства,а от Американского фонда.
Якби це було правда-то мені б вже хоч щось дали.А так ні мені,ні моїм знайомим,які подавали заявки,нічого взагалі немаМои знакомые,которым я!!!! полностью доверяю!!! Получили эту помощь У одних 3детей.у одних 5.Это помощь не от нашего Государства,а от Американского фонда.
Ви там знаєте хто і де і що отримав) джерела є різні?Не може такого бути.
Якби це було правда-то мені б вже хоч щось дали.А так ні мені,ні моїм знайомим,які подавали заявки,нічого взагалі нема
Так що це лохотрон.
Бачте що пишуть про 3 і 5 дітей, це важливо?Не може такого бути.
Я все одно не вірю,що там дають якусь допомогу.Мені писали і ті,в кого одна дитина,що отримали 7 тисяч гривень.Ви там знаєте хто і де і що отримав) джерела є різні
Бачте що пишуть про 3 і 5 дітей, це важливо
Ну то не вірте, вас ніхто не заставляєЯ все одно не вірю,що там дають якусь допомогу.Мені писали і ті,в кого одна дитина,що отримали 7 тисяч гривень.
В мене теж одна дитина,але мені нема нічого.
Я не збираюся вірити у лохотрониНу то не вірте, вас ніхто не заставляє
Та ми вже зрозумілиЯ не збираюся вірити у лохотрони
Якби це було правда,то і мені б теж прийшло.Там люди писали,що і ті,в кого одна дитина,отримували по 7 тисяч гривень.Та ми вже зрозуміли
Можливо ще прийдеЯкби це було правда,то і мені б теж прийшло.Там люди писали,що і ті,в кого одна дитина,отримували по 7 тисяч гривень.
В мене також одна дитина,але мені немає нічого (
Розвод короче,як я і думала.
Якщо прийде,то це буде велике чудо.Ну просто 4 день пішов,як я подала заявку,і нічого нема.Чесно,я вже і не сподіваюсь.Можливо ще прийде