Наклали арешт на соціальні виплати

• Автор теми Автор теми Діанка33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K

Діанка33

Форумчанин
Дописи
141
Реакції
36
Бали
2625
Діанка33 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю! Мені наклав арешт Приватбанк на карту з соц виплатами, відкрито ВП за не сплату компослуг. Завтра їду до виконавця, буду писати заяву та просити, щоб зняв арешт.
Питання таке. Якщо виконавець не захоче знімати арешт, до кого тоді бігти і що робить?

Вітаю! У мене наклали арешт на карту для соц виплат на дитину-інваліда.
Завтра збираюся їхати у виконавчу та писати заяву.
Я боюся, що мені відмовлять у знятті арешту. Що робити?

Зачем вы создаёте две одинаковые темы. Обратитесь за помощью к юристам, они вам расскажут что делать

Вітаю! Мені наклав арешт Приватбанк на карту з соц виплатами, відкрито ВП за не сплату компослуг. Завтра їду до виконавця, буду писати заяву та просити, щоб зняв арешт.
Питання таке. Якщо виконавець не захоче знімати арешт, до кого тоді бігти і що робить?
Або сплата, або через суд.

А в законі написано, що можна користуватися грошима в сумі не більше 13тис400грн. Чи виконавці на це не звертають уваги?
Це не розблокування рахунків.
Це можливість користуватись в межах 13400. Арешт не знімають.
Пишіть одразу заяву. Є в ресурсах. Завтра занесете виконавцю, якщо не вийде мирно. Як скоро знімуть - не знаю. В мене тиждень як чекаю постанову від першого з чотирьох виконавців.

1. Якщо рахунок спеціальний (на який не можна накладати арешт), то потрібно писати заяву і до неї додавати докази, щр саме на цей рахунок йдуть соціальні виплати.
2. Можна написати заяву, щоб виконавець виніс постанову на користування 13400 грн (вона є на форумі, подивіться)
3. Створіть ще третю тему, будь ласка :письмо:

Дякую всим за відповіді. Була я у виконавця, написала заяву і додала довідку з банку, що це соціальний рахунок. Тепер чекатиму, поки виконавець відправить лист у Приватбанк.

Дякую всим за відповіді. Була я у виконавця, написала заяву і додала довідку з банку, що це соціальний рахунок. Тепер чекатиму, поки виконавець відправить лист у Приватбанк.
Потім напишіть через який час зняли арешт

1. Якщо рахунок спеціальний (на який не можна накладати арешт), то потрібно писати заяву і до неї додавати докази, щр саме на цей рахунок йдуть соціальні виплати.
на даний момент спеціальним є лише рахунок для монетизації пакунка малюка : (

на даний момент спеціальним є лише рахунок для монетизації пакунка малюка : (
І пакунок малюка також блокують. У мене наклали арешт, хоча на йому 0грн і він рік уже як не дійсний

Назад
Угорі