Надіюсь на Вашу допомогу і підтримку

• Автор теми Автор теми Прохожый
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Прохожый

Читач
Дописи
14
Реакції
1
Бали
3
Прохожый не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, хочу дізнатись як найкраще зробити з мікрозаймами. Набрав їх більше 15 (менше 5000 в кожному), тепер незнаю як виплачувати. Вийшло так протягнути 2 місяці, але зараз варіантів де взяти гроші немає. Якщо чесно починає в паніку потроху кидати, хто вже був в подібній ситуації і як Ви вийшли з неї

Почитайте форум. Он поможет психологически и посмотреть на этуу ситуацию под другим углом. Мы все здесь немного, а кто и много, боимся.

Найперше-ви не є Боржник.
Прочитайте все для Новачків., психологічну допомогу...
Ви з нами,і Ви вже не одні.
))))))

Почитайте форум. Он поможет психологически и посмотреть на этуу ситуацию под другим углом. Мы все здесь немного, а кто и много, боимся.
Та читаю вже потроху) але хотілось би поспілкуватись з кимось в кого була схожа ситуація, і дізнатись як іін вийшов з неї
Найперше-ви не є Боржник.
Прочитайте все для Новачків., психологічну допомогу...
Ви з нами,і Ви вже не одні.
))))))
Вчора лише зареєструвався і дізнався за цей форум, і вже після деяких чатів лекше стало. Але хочу дізнатись до чого бути готовим

Как пишут к полному трешу. Я тоже здесь нелавно, но поняла одно: никоем случае не надо показыватб им, что вы их боитесь. В суд подавать не хотят потому, что с договорами у них лажа. Звонки, матюки, угрозы, смс, имейлы и т. д. Например с сегодняшнего дня вступает в силу документ от нацкома про манивео. Договора признали фиктивными.

автор, да ту все в такой же ситуации...у всех около 20-ти займов в разных конторах с просрочками . а выходов особо немного-или платить или не платить и воевать с ними. все.

Я считаю, лучше воевать, а то они вообще оборзели!

Та читаю вже потроху) але хотілось би поспілкуватись з кимось в кого була схожа ситуація, і дізнатись як іін вийшов з неї

Вчора лише зареєструвався і дізнався за цей форум, і вже після деяких чатів лекше стало. Але хочу дізнатись до чого бути готовим
Обязательно прочитайте инструкцию для новичков от Yurist. Там все очень грамотно расписано и она позволит избежать многих типовых ошибок.

мені сьогодні прийшло смс : Инспектора в вашем районе, готовтесь. Цікаво до когось вони реально приходять?

мені сьогодні прийшло смс : Инспектора в вашем районе, готовтесь. Цікаво до когось вони реально приходять?
К вам даже полицейские без ордера не могут войти, если у них нет информации, что в вашей квартире совершается правонарушение. Соответственно и исполнительная служба. А уж какие-то инспекторы точно идут лесом!!!

Как пишут к полному трешу. Я тоже здесь нелавно, но поняла одно: никоем случае не надо показыватб им, что вы их боитесь. В суд подавать не хотят потому, что с договорами у них лажа. Звонки, матюки, угрозы, смс, имейлы и т. д. Например с сегодняшнего дня вступает в силу документ от нацкома про манивео. Договора признали фиктивными.
То манівео можна спокійно слати?

Наверное... у меня тишина от них..
Зайдите на сайт нацком в реестр дел и прочитайте. У них обнаружили ошибки в договорах.

Ну з роботою то таке, мене більше хвилює щоб по місцю реєстрації не їхали. Бо батьки то незнають за всі ці займи
Мой совет - расскажите сами. Вы не преступник. И лучше узнать от вас, чем от этих неадекватов. Сложно, понимаю. Но так будет проще жить!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі