Masha87
Форумчанин
- Дописи
- 517
- Реакції
- 469
- Бали
- 5225
Masha87 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня
Під час оформлення швидкого готівкового кредиту на суму 15 000 грн, Ваші контактні дані були вказані позичальником, в якості поручителя кредиту (поручитель, це особа яка зобов'язується у разі невикористання зобов'язань позичальником, виконати їх за нього), а саме:
Поручитель:
Email:
Телефон:
Сума кредиту: 15 000 грн
Термін кредиту: 1 місяць
У разі якщо контактні дані належать не Вам, проігноруйте цей лист
З метою запобігання шахрайським діям та наданню неправдивої інформації при оформленні готівкового кредиту, просимо Вас повідомити чи надавали Ви дозвіл на використання будь яких Ваших персональних даних, у якості контактів поручителя кредиту
Підтвердити або відмовити у використанні Ваших даних у якості поручителя, необхідно в додатку Анкета поручителя готівкового кредиту, який знаходиться в прикріпленому файлі
(пароль до архіву - anketa)
У разі відсутності відмови поручителя, кредит буде схвалено протягом 3 діб
Ні в якому разі не надавайте стороннім особам Ваші персональні дані (мобільний телефон, Email, ІНН, паспортні дані та інше).
Лист надіслано автоматично, просимо не відповідати на це повідомлення
Телефон і ФІО не мої, а ось емейл мій.
Нікуди не заходила і нічого не вводила. Що за фіг"я ???
Під час оформлення швидкого готівкового кредиту на суму 15 000 грн, Ваші контактні дані були вказані позичальником, в якості поручителя кредиту (поручитель, це особа яка зобов'язується у разі невикористання зобов'язань позичальником, виконати їх за нього), а саме:
Поручитель:
Email:
Телефон:
Сума кредиту: 15 000 грн
Термін кредиту: 1 місяць
У разі якщо контактні дані належать не Вам, проігноруйте цей лист
З метою запобігання шахрайським діям та наданню неправдивої інформації при оформленні готівкового кредиту, просимо Вас повідомити чи надавали Ви дозвіл на використання будь яких Ваших персональних даних, у якості контактів поручителя кредиту
Підтвердити або відмовити у використанні Ваших даних у якості поручителя, необхідно в додатку Анкета поручителя готівкового кредиту, який знаходиться в прикріпленому файлі
(пароль до архіву - anketa)
У разі відсутності відмови поручителя, кредит буде схвалено протягом 3 діб
Ні в якому разі не надавайте стороннім особам Ваші персональні дані (мобільний телефон, Email, ІНН, паспортні дані та інше).
Лист надіслано автоматично, просимо не відповідати на це повідомлення
Телефон і ФІО не мої, а ось емейл мій.
Нікуди не заходила і нічого не вводила. Що за фіг"я ???