Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Симка, это не подозрение, а факт.
Ну и поздравляю, Вы открыли всем кредитным сараям свой номер новый) примат его подаст в убки, а те остальным по первому запросу.
Ну и поздравляю, Вы открыли всем кредитным сараям свой номер новый) примат его подаст в убки, а те остальным по первому запросу.
Незнаю,у меня еще никто не нашел новую симку.Ей уже год.Пополняю мобильный через Приматовский терминал часто и отправляю денежку с новой симкой. Roman_Kondratenko, Думаю,что чаще всего свои же сливают номера,Чм*шникам
Незнаю,у меня еще никто не нашел новую симку.Ей уже год.Пополняю мобильный через Приматовский терминал часто и отправляю денежку с новой симкой. Roman_Kondratenko, Думаю,что чаще всего свои же сливают номера,Чм*шникам
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.