Начинают считать проценты с 11.04..

• Автор теми Автор теми olya452
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 1K

olya452

Форумчанин
Дописи
83
Реакції
46
Бали
2590
olya452 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет, вдруг кто не видел, ещё одни начинают насчёт процентов якобы с заботой. Ну конечно, во время войны ж люди лопатой гребут (((

-----------------------------------------------------------

Встигніть погасити кредит без нарахування процентів

5 квіт. 2022 р. Новини

☝️ Увага! Шановні клієнти, скористайтесь можливістю погасити кредит без нарахування процентів за користування кредитом до 10.04.2022 включно.

Ми розуміємо складність ситуації, тому з 11.04 по 30.04 надаватимемо знижку від 90%* на нараховані проценти за користування кредитом для тих, хто має відкритий кредит Smart або Veomini у Moneyveo.

Нараховані проценти компанія зменшує в односторонньому порядку, враховуючи воєнний стан. Тобто процентна ставка додатково включатиме в себе знижку за промокодом та знижку в залежності від Рівня лояльності. Про Рівень лояльності та розмір актуальної знижки можна дізнатися в Особистому кабінеті.

? До вашої уваги, наш контакт-центр працює щодня з 11:00 до 15:00, крім неділі, для вирішення питань клієнтів.

*Для тих, хто оформив кредит за ставкою 0,01%, дана акція не застосовується.

Оцініть сторінку
Рейтинг: 3.33 з 5 (Голосів: 3)
Быстро Переобулись, пacкyды..
Такие "сладенькие", "шикарный" подарок, скидка до 30.04! :bad:

Вкладення

• IMG_20220406_043336_774.webp
    IMG_20220406_043336_774.webp
    32 Кб · Перегляди: 82
Останнє редагування:
а шо від гнид очікувати і так повезло, шо більше місяця заморозили відсотки

Система проработана годами на форуме - забейте на них и на их проценты болт , и живите спокойно , ждите когда тело кредита предложат . Или вы что им проценты хотите оплатить ?

Система проработана годами на форуме - забейте на них и на их проценты болт , и живите спокойно , ждите когда тело кредита предложат . Или вы что им проценты хотите оплатить ?
Якшо честно товже пройшло три роки в мене, а вони все дзвонять і дзвонять, мені до війни було чхати на них, а зараз тимпаче

підкажіть будь-ласка,у нас хіба не вводили законопроекту що під час воєєного стану + 30 днів не можна нараховувати % і штрафи?чи я це якось не так розумію

Якшо честно товже пройшло три роки в мене, а вони все дзвонять і дзвонять, мені до війни було чхати на них, а зараз тимпаче
Ну думаю за три года у вас иммунитет должен быть на их звонки . Просто наверное скучают за вами , забыто не могут :luboff:

У меня по ним процентов очень мало, планировала погасить после войны..

У меня по ним процентов очень мало, планировала погасить после войны..
Дело конечно ваше , я пока не планирую ничего оплачивать , тем более по процентам каждой помойке отдала три раза тело займа наверное , планирую в конце лета закрыть тело кредита у тех кто предложит , кто не захочет , получат дырку от бублика .

Ну думаю за три года у вас иммунитет должен быть на их звонки . Просто наверное скучают за вами , забыто не могут :luboff:
та да, просто вже і сроки позивної давності пройшли, якщо чесно жодного разу з ними не говорила за три роки?

Назад
Угорі